A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Державна служба зайнятості

Електронний кабінет шукача роботи  — сучасний сервіс служби зайнятості

 Державна служба зайнятості активно запроваджує в роботу сучасні електронні сервіси, які дозволяють підвищити якість та рівень комунікації з клієнтами служби зайнятості з використанням Інтернет-технологій. Так, кожен шукач роботи чи безробітний, зареєстрований у службі зайнятості, може скористатися сервісом «Електронний кабінет шукача роботи» на Інтернет-ресурсі державної служби зайнятості http://www.dcz.gov.ua».

14:33 26.05.2021

Компенсація ЄСВ – один з механізмів стимулювання роботодавців щодо працевлаштування безробітних

Одним із найбільш вагомих механізмів стимулювання роботодавців щодо  працевлаштування безробітних на нові робочі місця, є компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

11:17 21.05.2021

Навчання за професією «Швачка»

    26 квітня в Жашківському аграрно-технічному ліцеї закінчила навчання група із 8 безробітних за направленням Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ по професії «Швачка».

08:45 29.04.2021

Правова зустріч на тему: «Психологічна реабілітація та соціальна адаптація учасників АТО" та «Державна підтримка програми з розвитку садівництва, виноградарства»

Проєкт  «Україна – Норвегія» - це перепідготовка і соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні.

09:36 27.04.2021

Благоустрій громад

Жашківська районна філія Черкаського ОЦЗ  активно співпрацює з місцевою владою та роботодавцями з питань організації громадських та тимчасових робіт та підкреслює їх важливість для жителів громад.

14:02 26.04.2021

Робоча зустріч на ТОВ "ГРІНВУД ІНДАСТРІ"

    Реалізація питань зайнятості населення, спрямування спільних зусиль на збереження існуючих та створення нових робочих місць, детінізацію трудових відносин, професійне навчання  відповідно до потреб ринку праці неможливо вирішити без налагодження партнерських відносин між службою зайнятості і роботодавцями. 9 квітня відбулася робоча зустріч директора Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ Марії Штунь та завідувача сектору взаємодії з роботодавцями Тетяни Щедріної з одним із власників  ТОВ "ГРІНВУД ІНДАСТРІ" Пен Ваном. Підприємство представлене на ринку екологічного одноразового посуду понад два роки, виробляє та продає на експорт  екологічно чисте та біорозкладне дерев’яне столове приладдя.

11:38 15.04.2021

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ БЕЗРОБІТНИХ

Початок весняно-польових робіт у сільському господарстві –старт для підвищення кваліфікації працівників-аграріїв. 05 березня 2021 року Жашківською філією Черкаського обласного центру зайнятості було організоване професійне навчання 30 осіб на базі Державного професійно – технічного навчального закладу Черкаського навчального центру Міністерства аграрної політики та продовольства України за навчальною програмою  «Спеціальне навчання з питань безпечного виконання робіт з пестицидами і агрохімікатами та перевірка рівня знань осіб, діяльність яких пов’язана з транспортуванням ,  зберіганням, застосуванням і торгівлею пестицидами і агрохімікатами»  з подальшим працевлаштуванням на сільськогосподарські  підприємства району . На  курсах слухачі ознайомилися з новітніми технологіями в сільськогосподарському виробництві , з основними законодавчими актами та нормативними документами по застосуванню , торгівлі  та забезпеченню засобами захисту рослин , з охороною праці , з правилами техніки безпеки під час роботи з пестицидами і агрохімікатами .

08:21 01.04.2021

Семінар із загальних питань зайнятості

   10 березня 2021 року відбувся тематичний семінар із загальних питань зайнятості з громадянами зареєстрованими в Жашківській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості з метою ознайомлення із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, сприяння їх працевлаштуванню, перевагами легальної зайнятості, ризиками нелегальної зайнятості, та нелегальної трудової міграції. Захід відвідали 10 осіб.    Провідний фахівець  з профорієнтації Жашківської районної філії Тетяна Опалат надала інформацію про стан ринку праці та соціальні послуги, які надає служба зайнятості громадянам. Наголосила на перевагах легальної зайнятості та негативних сторонах неофіційних трудових відносин.  висвітлила проблемні питання у сфері зайнятості та провела роз’яснювальну роботу про переваги легалізації найманої праці і трудових відносин та відповідальність роботодавця, в зв’язку з використанням не задекларованої найманої праці. Також учасників семінару поінформувала про норми чинного законодавства в сфері оформлення офіційних трудових відносин, ознайомила з видами трудових відносин, які діють на сьогоднішній день.

11:36 11.03.2021

Знайшла улюблену справу

У вересні 2020 року до Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ за сприянням у працевлаштуванні звернулась Мамедова Алла Олексндрівна за освітою викладач, соціальний педагог. Враховуючі освіту та професійний досвід, кар’єрний радник запропонувала в лютому 2021 року їй вакансію наукового співробітника ( архівна справа, музеєзнавство) в  Жашківському історичному музеї.

08:29 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь