A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Державна служба зайнятості

Знайшла улюблену справу

У вересні 2020 року до Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ за сприянням у працевлаштуванні звернулась Мамедова Алла Олексндрівна за освітою викладач, соціальний педагог. Враховуючі освіту та професійний досвід, кар’єрний радник запропонувала в лютому 2021 року їй вакансію наукового співробітника ( архівна справа, музеєзнавство) в  Жашківському історичному музеї.

08:29 04.03.2021

Служба зайнятості закликає до легалізації трудових відносин!

          Офіційне оформлення трудових відносин з працівниками – прямий обов’язок працедавців. Незважаючи на роз’яснення в засобах масової інформації та вимоги чинного законодавства, працевлаштування у правовому полі для багатьох сьогодні є серйозною проблемою.

16:55 12.02.2021

Послуги служби зайнятості у ситуації запланованого масового вивільнення працівників

    З метою розробки стратегії спільних дій, спрямованих на мінімізацію наслідків майбутнього вивільнення  працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, роз’яснення трудового законодавства та законодавства про зайнятість населення протягом січня – лютого директором Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ Марією Штунь проведено ряд зустрічей з колективами Жашківської райдержадміністрації та її структурних підрозділів, Жашківської районної ради.

08:44 03.02.2021

У Жашківській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся семінар для безробітних «Легальна зайнятість»

    У середу, 27 січня, в Жашківський районній філії Черкаського ОЦЗ відбувся семінар для безробітних за участю представника інспекції праці Головного управління Держпраці у Черкаської області Слінько Андрій Миколайович.

10:01 01.02.2021

Навчання безробітних за затребуваною на ринку праці професією «швачка»

    25 січня розпочали  3-х місячне навчання на базі ДНЗ "ЖАШКІВСЬКИЙ АТПЛ" група з 8-ми безробітних за направленням служби зайнятості. Як зазначила директор ліцею Таїсія Федоренко: «Викладачі готові мобілізувати всі зусилля щодо ефективного та якісного професійного навчання на замовлення роботодавців. Робочий клас для навчання майбутніх швачок укомплектовано за підтримки керівника ТОВ «Жашківчанка» Леоніда Міщенка. Після закінчення навчання безробітні отримають свідоцтво про присвоєння  професії швачка, нові знання та гарантоване робоче місце на швейних підприємствах м.Жашкова». ТОВ «Жашківчанка постійно розширює спектр надання послуг, отже, потреба в кваліфікованому персоналі лише зростає»,-  підкреслив керівник ТОВ «Жашківчанка» Леонід Міщенко.

15:05 28.01.2021

Зміни в законодавстві

Законом України від 02.12.2020 №1030 « Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту населення на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19) » внесено зміни до абзацу третього пункту 4 частини третьої статті 50 Закону України «Про зайнятість населення» в частині інформування державної служби зайнятості про заплановане масове вивільнення працівників, в тому числі держслужбовців.

08:40 26.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь