A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Державна служба зайнятості

Як започаткувати власний бізнес за сприяння державної служби зайнятості

Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи.

14:14 20.12.2019

Калькулятор допомоги по безробіттю

Процедура, умови нарахування та виплати допомоги по безробіттю визначені статтями 22, 23 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (далі – Закон) (посилання на нормативний документ, розміщений на  офіційному сайті ВРУ) та Порядком надання допомоги по безробіттю, у тому числі одноразової її виплати для організації безробітним підприємницької діяльності, затвердженим наказом Мінсоцполітики від 15.06.2015 № 613 (далі – Порядок № 613) (посилання на нормативний документ, розміщений на  офіційному сайті ВРУ).

14:14 20.12.2019

Послуги з профорієнтації

Професійна орієнтація осіб, які звернулися до державної служби зайнятості, здійснюється шляхом професійного інформування, професійного консультування та професійного відбору

14:13 20.12.2019

Тимчасова зайнятість

Державна служба зайнятості надає можливість тимчасового працевлаштування, як безробітним, так і особам зайнятим трудовою діяльністю. Так, однією з дієвих форм матеріальної підтримки безробітних, надання можливості закріплення на робочому місці є організація громадських та інших робіт тимчасового характеру.

14:12 20.12.2019

Види соціальних послуг

Відповідно до статті 7 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» видами соціальних послуг за цим Законом та Законом України «Про зайнятість населення» є:

14:11 20.12.2019

Підходяща робота для безробітного

Згідно з статтею 46 Закону України «Про зайнятість населення» підходящою для безробітного вважається робота, що відповідає освіті, професії (спеціальності), кваліфікації особи з урахуванням доступності транспортного обслуговування, встановленої рішенням місцевої державної адміністрації, виконавчого органу відповідної ради.

14:09 20.12.2019

Реєстрація в службі зайнятості

До державної служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні можуть звертатись усі незайняті громадяни, які бажають працювати, а також зайняті громадяни, які бажають змінити місце роботи, працевлаштуватися за сумісництвом чи у вільний від навчання час. Реєстрація безробітних, які звертаються за сприянням у працевлаштуванні, проводиться центром зайнятості незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування.

14:07 20.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь