A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Державна служба зайнятості

Робочий візит

Нещодавно директорка Жашківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Марія Штунь та завідувачка сектору взаємодії з роботодавцями Тетяна Щедріна відвідали з робочим візитом старостат села Пугачівка Жашківської територіальної громади.

14:45 26.08.2021

У службі зайнятості Жашківщини працюють клуби безробітних громадян

     Відносно цікавою для людей формою роботи є тематичні клуби для різних категорій громадян. До занять у клубах запрошують, починаючи із першого дня їхнього перебування на обліку у Державній службі зайнятості. Участь клієнтів служби зайнятості у засіданні клубів має на меті прискорення працевлаштування, зняття психологічної напруги, пов’язаною із ситуацією безробіття, формування правильної поведінки на ринку праці, усвідомлення власної відповідальності за подальше професійне життя, сприяння самозайнятості та розкриттю власного потенціалу.

11:43 08.07.2021

Презентація навчального закладу

 3 червня в Жашківській районній філії Черкаського ОЦЗ відбувся семінар – «Презентація Державного навчального закладу «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей». До уваги учасників семінару була представлена презентація учбового закладу та розглянуто питання щодо можливого навчання за професіями: кухар, лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, електрогазозварювальник, швачка, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, токар. Презентуючи роботу учбового закладу заступник директора Лариса Прохорчук та викладач Людмила Проців звернули увагу, що «Жашківський АТПЛ» - навчальний заклад, який здійснює навчання студентів з урахуванням потреб регіонального ринку праці, проводить безкоштовне навчання у стислі терміни, має  кваліфікований педагогічний склад, сучасні майстерні та лабораторії. Безробітні з відеоматеріалів, які продемонстрував учбовий заклад,  побачили іноваційне обладнання лабораторій та майстерень, яке дозволяє здобувачам освіти ефективно засвоювати професійні компетентності.

22:04 07.06.2021

Робоча зустріч із роботодавцем

 Спільна, системна і ефективна взаємодія із роботодавцями та соціальними партнерами є запорукою успішного працевлаштування пошукачів роботи.  Директор Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ Марія Штунь 1 червня провела робочу зустріч з керівником ТОВ «Райагробуд» Вікторією Довгоновською. ТОВ «Жашків - Райагробуд» займається виробництвом  цегли, виготовленням дерев’яних конструкцій та столярних виробів, ремонтними будівельними роботами. Жашківська районна філія багато років тісно співпрацює з підприємством , так протягом січня-травня 2021 року за направленням служби зайнятості на підприємство працевлаштовані 6 осіб.

08:29 02.06.2021

Робоча зустріч із роботодавцем

27 травня відбулась робоча зустріч директора Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ Марії Штунь  з головним державним виконавцем Жашківського районного відділу державної виконавчої служби центрального Міжрегіонального управління  Міністерства юстиції України Лесею Івановою.

15:28 01.06.2021

Ризики нелегальної трудової міграції

       З метою підвищення інформованості про питання працевлаштування за кордоном та не потрапляння до рук роботодавців через власну необізнаність, запобігання цьому явищу та сприяння легальній зайнятості  25 травня Жашківською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості було проведено семінар на тему: «Ризики нелегальної трудової міграції».      Семінар проходив за участю в.о. начальника відділу Жашківського бюро правової допомоги Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги – Алли Лавренюк.

12:06 28.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь