A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Компенсація ЄСВ – один з механізмів стимулювання роботодавців щодо працевлаштування безробітних

Дата: 21.05.2021 11:17
Кількість переглядів: 322

Фото без описуОдним із найбільш вагомих механізмів стимулювання роботодавців щодо  працевлаштування безробітних на нові робочі місця, є компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

З початку 2021 року двоє безробітних осіб працевлаштовано на новостворені робочі місця до ФОП Дергалюка Миколи Івановича, який працює згідно пріоритетного виду діяльності, а саме «Пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення » водіями автотранспортних засобів.

Якщо служба зайнятості  сьогодні компенсує 1320,00 грн. страхового внеску з мінімальної заробітної плати за кожного працівника, якого працевлаштовано за направленням служби зайнятості на нове робоче місце, то протягом року роботодавець зможе отримати значну суму.

Фахівці сектору взаємодії з роботодавцями ведуть активну роз’яснювальну роботу у напрямку співпраці з роботодавцями щодо надання компенсації за створенні нові робочі місця під час особистих зустрічей з роботодавцями, на семінарах та інших масових заходах, доносять до роботодавців інформацію про економічну вигоду та соціальну значимість офіційного працевлаштування безробітних громадян.

Створення нових робочих місць дає можливість безробітним отримати роботу, а роботодавцям – зекономити витрати на оплату праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь