A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Робоча зустріч із роботодавцем

Дата: 02.06.2021 08:29
Кількість переглядів: 416

Фото без опису Спільна, системна і ефективна взаємодія із роботодавцями та соціальними партнерами є запорукою успішного працевлаштування пошукачів роботи.  Директор Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ Марія Штунь 1 червня провела робочу зустріч з керівником ТОВ «Райагробуд» Вікторією Довгоновською. ТОВ «Жашків - Райагробуд» займається виробництвом  цегли, виготовленням дерев’яних конструкцій та столярних виробів, ремонтними будівельними роботами. Жашківська районна філія багато років тісно співпрацює з підприємством , так протягом січня-травня 2021 року за направленням служби зайнятості на підприємство працевлаштовані 6 осіб.

     Під час зустрічі обговорено ряд питань відносно шляхів забезпечення товариства професійними кадрам, можливості профвідбору на замовлення роботодавця. Директор філії розповіла роботодавцю про послуги служби зайнятості, якими він може скористатися, а саме – компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування безробітних осіб за направленням служби зайнятості на нове робоче місце в пріоритетних видах економічної діяльності або безробітних громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

     Учасники зустрічі також обговорили зміни у законодавстві про зайнятість населення та окреслили напрямки подальшої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь