A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Благоустрій громад

Дата: 26.04.2021 14:02
Кількість переглядів: 372

Фото без описуЖашківська районна філія Черкаського ОЦЗ  активно співпрацює з місцевою владою та роботодавцями з питань організації громадських та тимчасових робіт та підкреслює їх важливість для жителів громад.

З приходом весни, прибирання та наведення благоустрою після зимового періоду, потребують  парки, кладовища, узбіччя доріг тощо. Тож забезпечити чистоту і порядок у містах відпочинку та на прилеглих до них територіях допомагають безробітні громадяни.

  За участі безробітних в  тимчасових та громадських роботах проведений суттевий благоустрій територій населених пунктів Жашківської та Баштечківської територіальних громад: упорядковані зони відпочинку, алеї, клумби, обрізані дерева, вирубані чагарники, проведена висадка молодих насаджень тощо.

    Громадські роботи та роботи тимчасового характеру за участю безробітних спрямовані на суспільну користь, забезпечення суттєвого поліпшення стану довкілля та пом’якшення соціальної напруженості на ринку праці, вирішують першочергові проблеми тих чи інших об’єктів інфраструктури, сприяють соціально-економічному розвитку регіону. Жодна толока по благоустрою парків, скверів, кладовищ в селах: Кривчунка, Конельська-Попівка, Острожани, Соколівка, Сабадаш, Зелений Ріг, Пугачівка, Хижня, Сорокотяга, Баштечки, Нагірна та Охматів не обійшлася без участі безробітних, які перебувають на обліку в Жашківській райнній філії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь