A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Правова зустріч на тему: «Психологічна реабілітація та соціальна адаптація учасників АТО" та «Державна підтримка програми з розвитку садівництва, виноградарства»

Дата: 27.04.2021 09:36
Кількість переглядів: 401

Фото без описуПроєкт  «Україна – Норвегія» - це перепідготовка і соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні.

 

Основу проекту складає професійна перепідготовка цільової групи на цивільні спеціальності, що користуються попитом на ринку праці України, сприяння учасникам проекту у правовій та соціальній адаптації до умов життя у громадянському суспільстві.            З метою правової обізнаності учасників АТО на базі  Жашківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості 23 квітня провели правову зустріч на тему: «Психологічна реабілітація та соціальна адаптація учасників АТО" та  «Державна підтримка програми з розвитку садівництва, виноградарства» за  участю заступника начальника відділу «Жашківське бюро правової допомоги» Уманського МЦ з надання БВПД Алли Лавренюк, голови ГО «Спілка учасників АТО Жашківщини» Василя Якименка, Ольги Підлубної керівника проекту «Норвегія- Україна», Тетяни Опалат фахівця з профорієнтації та Олени Кравець заступника директора Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ, учасників АТО/ООС – Жашківщини, які є слухачами курсів проекту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» за спеціальністю «Організація власного бізнесу в садівництві та овочівництві» в Уманському національному університеті садівництва (м. Умань) . В рамках правової зустрічі обговорили питання стану ринку праці, надання послуг службою зайнятості учасникам АТО, консультування з підприємницької діяльності, складання резюме, проведення співбесіди у роботодавця,  психологічної реабілітації учасників АТО та членів їх сімей, механізму організації проведення психологічної реабілітації та  здійснення оплати  послуг з реабілітації. На відповідні теми були розповсюджені буклети.  Також учасники зустрічі розглянули питання Державної підтримки у 2021 році програми з розвитку садівництва та виноградарства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь