A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Державна служба зайнятості

Україна відзначає День Соборності

    22 січня Україна відзначає День Соборності. Саме цього дня у 1919 році проголошено акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

13:09 27.01.2022

Клуб «Пошук» для осіб з інвалідністю у Жашківській районній філії Черкаського ОЦЗ

   З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю в Жашківській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості  3 грудня 2021 року відбулось  засідання клубу «Пошук» для безробітних громадян, що мають інвалідність  за участю представників управлінь та відділів: Інна Кулибаба - головний спеціаліст управління Пенсійного фонду України, Юлія Питель – начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Жашківської ОТГ, Алла Лавренюк – заступник начальника відділу Жашківського бюро правової допомоги.

13:49 07.12.2021

Тиждень професійної освіти

З нагоди проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти фахівець Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ провела профорієнтаційні заходи у Жашківському ЗЗСО № 3  профорієнтаційний урок «Обирай професію правильно» для учнів та інформаційний семінар для безробітних «Презентацію послуг ЦПТО».

08:32 03.12.2021

Цьогоріч понад 6800 безробітних знайшли роботу в аграрному секторі

          Сьогодні можна зустріти людей, які асоціюють роботу в агросекторі зі старою технікою, низькими зарплатами та відсутністю кар’єрного зростання. Такі уявлення застарілі. І підтвердженням цього є успішна діяльність роботодавців-аграріїв Черкащини.

19:49 20.11.2021

Зустріч на тему: «Презентація послуг з професійного навчання, у т. ч. послуг ЦПТО»

4 листопада  2021 року в залі Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ було проведено для безробітних  семінар на тему: «Презентація послуг з професійного навчання, у т. ч. послуг ЦПТО». Директор   Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ Марія Штунь проінформувала присутніх про стан ринку праці, актуальні та перспективні вакансії, проходження професійного навчання,  в тому числі в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Голова ГО «Спілка учасників АТО Жашківщини» Василь Якименко також детально розповів про Проект «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» з метою соціальної адаптації та підвищення конкурентноспроможності, сприяння у працевлаштуванні та організації власного бізнесу  для військовослужбовців та членів їх сімей.

12:25 13.11.2021

Послуги служби зайнятості у ситуації запланованого масового вивільнення працівників

З метою розробки стратегії спільних дій, спрямованих на мінімізацію наслідків майбутнього вивільнення працівників, роз’яснення трудового законодавства та законодавства про зайнятість населення 12 жовтня директором Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ Марією Штунь та завідувачем сектору  взаємодії з роботодавцями Тетяною Щедріною проведена  зустріч з колективом Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жашківської міської ради.   В ході зустрічі  надано інформацію про стан ринку праці, порядок реєстрації  у разі звернення до служби зайнятості, ознайомлено з правами та обов’язками зареєстрованих безробітних, з умовами призначення матеріального забезпечення на час пошуку роботи, проінформовано про активні заходи сприяння зайнятості населення, про роботу сервісу Державної служби зайнятості «Електронна черга реєстрації безробітних», про кар’єрний супровід кожного працівника, який підпаде під скорочення, щоб підібрати роботу максимально швидко, навіть ще до звільнення.

11:25 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь