A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Про зміни у земельному законодавстві та перспективи розвитку підприємництва

Дата: 27.10.2021 10:13
Кількість переглядів: 251

Черкаський обласний

                                                                              центр зайнятості

                                                                              Відділ інформаційної роботи

 

Про зміни у земельному законодавстві та перспективи розвитку підприємництва

   Проєкт «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України» почав діяти із травня минулого року. У рамках проєкту фахівець  бюро безоплатної правової допомоги Алла Лавренюк взяла участь у інформаційному семінарі «Генеруй бізнес-ідею, та розпочни власний бізнес». Мета заходу - інформування громадян щодо змін у земельному законодавстві, про стан ринку праці та перспективи розвитку підприємництва в регіоні, сприяння державної служби зайнятості в організації та провадженні підприємницької діяльності, в т.ч. про законодавчі підстави виплати допомоги по безробіттю одноразово, створення умов для розвитку самозайнятості населення і супровід підприємницької ініціативи.

   У своєму виступі фахівець бюро  детально зупинилася на питанні отримання безоплатної вторинної правової допомоги власникам земельних ділянок, а ще поінформувала про порядок і перелік документів, які для цього потрібні. Окрім того, вона розповіла, як одержати відповідні довідки для отримання БВПД в умовах карантину за допомогою додатків у мобільному телефоні та електронних ключів.

   Фахівець з профорієнтації Жашківської РФ Тетяна Опалат інформувала безробітних про можливість отримання допомоги по безробіттю за весь період нарахування виплат одноразово для відкриття власної справи. Учасники отримали, також, інформацію про дію інтернет-джерел, де можна пройти безкоштовно онлайн-навчання та отримати необхідні для започаткування власного бізнесу знання.   

 Наприкінці семінару, фахівець Жашківської РФ  разом зі спеціалістом БПД надали відповіді на всі питання, які задавали учасники заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь