A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Служба зайнятості допомагає відкрити власну справу

Дата: 02.09.2021 15:18
Кількість переглядів: 842

  Фото без опису

  В серпні місяці 2020 року до Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ звернулась за пошуком роботи Діденко Ольга Михайлівна, яка була звільнена у зв’язку із скороченням штатів та зацікавилась пропозицією відкрити власну справу за сприяння служби зайнятості. Вона успішно захистила свій бізнес-план на тему: «Дитячий розвиваючий центр» та довела членам комісії, що її бізнес буде вдалим, адже вона має значний досвід роботи саме в цій сфері, тому вирішила реалізувати свої знання, навички  започаткувавши власну справу.  Так в лютому 2021 року в м.Жашкові відкрився дитячий розвиваючий центр "Baby Land" з наступними навчальними курсами:

- курс "МАМА І Я" - вік від 1 до 3 років

- курс "МУДРАГЕЛИКИ" - вік від 3 до 6 років

- курс "ПІДГОТОВКА ДО ШКОЛИ" - вік 5-6 років

- МІНІ-САДОЧОК - вік від 3 до 6 років

- ДОПОМОГА ШКОЛЯРАМ

- Логопедичні заняття

- Заняття з дитячим психологом

Всі заняття проводяться в ігровій формі. Використовується авторська комплексна методика викладання, основу якої складають різні сучасні методики виховання та навчання . Батьки, охоче приводять своїх малюків до  центру "Baby Land" , залишаються задоволені  батьки і малеча. А Ольга Діденко вдячна службі зайнятості за підтримку в організації власної справи.

«Кожен обирає свій шлях. Фахівці служби зайнятості бажають підприємцям вдалих бізнес-ідей та прибутковості започаткованої справи і завжди готові допомогти втілити мрію в реальність. Службою зайнятості також проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо надання безоплатних індивідуальних і групових консультацій із питань започаткування та ведення бізнесу із залученням на громадських засадах працівників органів виконавчої влади. Безоплатну консультацію може отримати будь-яка особа, яка звернулась до служби зайнятості із заявою про надання консультації з питань організації та провадження підприємницької діяльності» - зазначила директор філії Марія Штунь. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь