A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У службі зайнятості Жашківщини працюють клуби безробітних громадян

Дата: 08.07.2021 11:43
Кількість переглядів: 284

     Відносно цікавою для людей формою роботи є тематичні клуби для різних категорій громадян. До занять у клубах запрошують, починаючи із першого дня їхнього перебування на обліку у Державній службі зайнятості. Участь клієнтів служби зайнятості у засіданні клубів має на меті прискорення працевлаштування, зняття психологічної напруги, пов’язаною із ситуацією безробіття, формування правильної поведінки на ринку праці, усвідомлення власної відповідальності за подальше професійне життя, сприяння самозайнятості та розкриттю власного потенціалу.

    Так, 7 липня 2021 року відбулося засідання клубу «Пошук» на тему «Мотивація людей до зайняття підприємницькою діяльністю». В ході засідання клубу безробітні навчилися ефективним технікам пошуку роботи, розкрили для себе секрети самопізнання і самореалізації.

    Отже, користь від участі у роботі клубів за інтересами для клієнтів служби зайнятості очевидна: мотивує до саморозвитку, надає нову цікаву і корисну інформацію, змінює спосіб мислення, розширює світогляд. Учасники розкриваються як особистості, самостійно оцінюють власні досягнення й ставлять собі мету іти і розвиватися далі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь