A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Робочий візит

Дата: 26.08.2021 14:45
Кількість переглядів: 1071

Фото без описуНещодавно директорка Жашківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Марія Штунь та завідувачка сектору взаємодії з роботодавцями Тетяна Щедріна відвідали з робочим візитом старостат села Пугачівка Жашківської територіальної громади.

Під час зустрічі із старостою села Пугачівка Валентиною Мамочкою обговорено нагальні питання щодо зайнятості населення, шляхи подолання безробіття на території громади. Окреслено заходи з легалізації трудових відносин між найманими працівниками і роботодавцями, підтримки малого та середнього підприємництва, підвищення якості обслуговування клієнтів та запровадження нових технологій надання послуг шукачам роботи і роботодавцям громади.

Громадяни, які прийшли на консультацію до фахівців, отримали вичерпні роз’яснення щодо чинного законодавства з питань зайнятості населення, дізналися про стан місцевого ринку праці та актуальні вакансії. Також ознайомилися з послугами служби зайнятості, зокрема, порядком реєстрації безробітних, можливостями участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, проходження професійного навчання, використання електронних сервісів тощо.

«Налагодження ефективної співпраці служби зайнятості з територіальними громадами є одним із пріоритетних завдань та  шляхом до вирішення актуальних питань зайнятості жителів сільської місцевості» - підсумувала Марія Штунь наприкінці зустрічі.

Жашківська районна філія ОЦЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь