A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Семінар із загальних питань зайнятості

Дата: 11.03.2021 11:36
Кількість переглядів: 529

Фото без опису   10 березня 2021 року відбувся тематичний семінар із загальних питань зайнятості з громадянами зареєстрованими в Жашківській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості з метою ознайомлення із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, сприяння їх працевлаштуванню, перевагами легальної зайнятості, ризиками нелегальної зайнятості, та нелегальної трудової міграції. Захід відвідали 10 осіб.

   Провідний фахівець  з профорієнтації Жашківської районної філії Тетяна Опалат надала інформацію про стан ринку праці та соціальні послуги, які надає служба зайнятості громадянам. Наголосила на перевагах легальної зайнятості та негативних сторонах неофіційних трудових відносин.  висвітлила проблемні питання у сфері зайнятості та провела роз’яснювальну роботу про переваги легалізації найманої праці і трудових відносин та відповідальність роботодавця, в зв’язку з використанням не задекларованої найманої праці. Також учасників семінару поінформувала про норми чинного законодавства в сфері оформлення офіційних трудових відносин, ознайомила з видами трудових відносин, які діють на сьогоднішній день.

  Фото без описуТакож було розглянуто питання, щодо державних гарантій окремим громадянам, можливостями проходження громадських робіт та професійного навчання. Присутні мали змогу ознайомитися з інформаційними куточками центру зайнятості,  роботою електронних сервісів державної служби зайнятості.

   Після інформаційної частини семінару учасники обговорили почуте та висловили свої думки. Обговорення проходило жваво, його учасники активно запитували та уточнювали почуту інформацію, ділились своїми враженнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь