A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Служба зайнятості допомагає відкрити власну справу

Дата: 10.02.2021 14:25
Кількість переглядів: 1946

Фото без опису    28 січня в Жашківській районній філії Черкаського ОЦЗ відбулось засідання комісії з питань надання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

  Захищали свої бізнес-плани безробітні, які були звільнені з органів самоврядування та освіти району у зв’язку із скороченням штатів і вирішили реалізувати свої знання, навички, започаткувавши власну справу. 

  На розгляд комісії подали два бізнес-плани на теми: «Дитячий розвиваючий центр» та «Надання інформаційно-консультативних, допоміжних, послуг фізичним та юридичним особам у сфері освіти». Дані проекти є соціальними та затребуваними у суспільстві, адже  реалізація цих проектів направлена на професійне виховання та дошкільний розвиток дітей, забезпечення якісних освітніх послуг, тощо.

 Члени комісії одноголосно ухвалили рішення про  надання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. Виплата одноразової допомоги здійснюється у розмірах річної суми допомоги з  безробіття, нарахованої конкретному безробітному, тобто розмір вираховується кожному індивідуально.

  Службою зайнятості також проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо надання безоплатних індивідуальних і групових консультацій із питань започаткування та ведення бізнесу із залученням на громадських засадах працівників органів виконавчої влади. Безоплатну консультацію може отримати будь-яка особа, яка звернулась до центру зайнятості із заявою про надання консультації з питань організації та провадження підприємницької діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь