A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Робоча зустріч на ТОВ "ГРІНВУД ІНДАСТРІ"

Дата: 15.04.2021 11:38
Кількість переглядів: 674

Фото без опису    Реалізація питань зайнятості населення, спрямування спільних зусиль на збереження існуючих та створення нових робочих місць, детінізацію трудових відносин, професійне навчання  відповідно до потреб ринку праці неможливо вирішити без налагодження партнерських відносин між службою зайнятості і роботодавцями. 9 квітня відбулася робоча зустріч директора Жашківської районної філії Черкаського ОЦЗ Марії Штунь та завідувача сектору взаємодії з роботодавцями Тетяни Щедріної з одним із власників  ТОВ "ГРІНВУД ІНДАСТРІ" Пен Ваном. Підприємство представлене на ринку екологічного одноразового посуду понад два роки, виробляє та продає на експорт  екологічно чисте та біорозкладне дерев’яне столове приладдя.

   ТОВ "ГРІНВУД ІНДАСТРІ" тісно співпрацює з службою зайнятості. Так,  протягом січня-березня 2021 року роботодавцем заявлено 5 вакансій та  забезпечено зайнятість 5 безробітних.

   Під час зустрічі керівники обговорили поточні та перспективні потреби підприємства в кадрах та можливості служби зайнятості у підборі персоналу. Марія Штунь проінформувала про стан ринку праці, ознайомила з професійно-кваліфікаційним складом безробітних, презентувала послуги служби зайнятості з використанням новітніх технологій, окремо зупинилась на професійному навчанні та стажуванні на робочому місті. Пен Ван ознайомив з роботою підприємства, перспективами розвитку,  планами щодо створення нових робочих місць: сортувальників і пресувальників та залучення жителів  сіл Жашківської територіальної громади з доставкою працівників транспортом роботодавця.

 За результатами зустрічі керівниками узгоджено шляхи подальшої співпраці служби зайнятості та роботодавця щодо підбору якісного кадрового потенціалу з урахуванням нагальних та перспективних потреб підприємства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь