A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся семінар для безробітних «Легальна зайнятість»

Дата: 01.02.2021 10:01
Кількість переглядів: 1418

    У середу, 27 січня, в Жашківський районній філії Черкаського ОЦЗ відбувся семінар для безробітних за участю представника інспекції праці Головного управління Держпраці у Черкаської області Слінько Андрій Миколайович.

Під час зустрічі йшлося про переваги легальної зайнятості та шляхи подолання незадекларованої праці. Присутнім було роз’яснено про необхідність укладання трудових договорів при працевлаштуванні. Андрій Миколайович поінформував присутніх щодо негативних наслідків незадекларованої праці для країни та працівників і наголосив, що тільки офіційне оформлення трудових відносин забезпечує працівникові державні гарантії та соціальний захист, визначені законодавством.

Окремо розповів про ризики, на які наражається роботодавець при фактичному допуску працівника до роботи без оформлення трудового договору.

Присутні отримали вичерпні відповіді та корисну інформацію щодо переваг офіційного працевлаштування. «Кожен має право на належні, безпечні і здорові умови праці...»,- підсумував  Андрій Слінько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь