Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

На виконання плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року, затвердженого  розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року №231-р, у період з 11 по 17 листопада 2019 року в Україні  було оголошено Тижнем безпеки дорожнього руху.

11:00 22.11.2019

День чоловіка. У Вільшанці вітали представників сильної статі (ФОТО. ВІДЕО)

День чоловіка. У Вільшанці вітали представників сильної статі (ФОТО. ВІДЕО)

У селі Вільшанка Жашківської міської об’єднаної громади вважають несправедливою традицію вшанування лише жінок та святкування тільки Міжнародного жіночого дня. Мовляв, представники сильної статі залишаються поза увагою. Тож і організували захід під назвою «Для Вас, чоловіки», що пройшов 16 листопада у місцевому будинку культури.

11:32 21.11.2019

Учні Литвинівської школи на уроках трудового навчання готують роли

Учні Литвинівської школи на уроках трудового навчання готують роли

В Литвинівському ЗЗСО учні 8-го класу робили майстер-клас з приготування такої популярної в Україні та світі страви як роли.  Роли є підвидом суші і мають назву макідзусі. Готують їх таким чином: за допомогою бамбукової циновки формують рулет, всередині якого всі інгредієнти. Рол можна загорнути в норі. Також, для покращення смакових властивостей, зверху на рол можна покласти авокадо, лосось чи вугор. У світі зараз безліч рецептів ролів, адже багато кухарів намагаються експериментувати і створювати щось своє. 

08:42 21.11.2019

Сини загиблого АТОвця із Жашкова отримали пам'ятні знаки "Батьківське серце"

Сини загиблого АТОвця із Жашкова отримали пам'ятні знаки "Батьківське серце"

“Батьківське серце”  - таку назву носить проект, започаткований під егідою військово-цивільної спілки ветеранів “Бойове братерство України”. Згідно із проектом, по всій Україні поводяться заходи із вручення кулонів «Батьківське серце». Пам’ятний знак, а також іменні посвідчення вручаються всім дітям без виключення (без вікового обмеження), батьки яких були військовослужбовцями, добровольцями, волонтерами та загинули, померли від ран під час російсько-української війни на сході України, а також полеглі в цей час, при захисті державних інтересів у зміцненні обороноздатності та безпеки України. На зворотному боці кулону нанесене ім’я та прізвище загиблого, і кожна дитина може носити його як натіль.

11:34 20.11.2019

Скликається 19 сесія Жашківської міської ради

Скликається 19 сесія Жашківської міської ради

27 листопада 2019 року о 10:00 в залі засідань Жашківської районної ради відбудеться 19 сесія Жашківської міської ради VIII скликання. На зібрання запрошуються депутати обласної, районної, міської рад, члени виконавчого комітету, голова Жашківської районної державної адміністрації, голова Жашківської районної ради, керівники підприємств, установ та організацій, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

10:37 20.11.2019

У місті ведеться благоустрій тротуарів

У місті ведеться благоустрій тротуарів

У Жашкові ведуться роботи з благоустрою тротуарів, зокрема тих, де нещодавно проводилася заміна труб водогону. Так, під час коригування проекту «Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул.Вокзальна-Соборна-Захисників України» було внесено об’єкти благоустрою, а саме:

10:07 20.11.2019

Успіхи жашківських боксерів на обласному ринзі

Успіхи жашківських боксерів на обласному ринзі

Із 12 по 14 листопада у м.Черкаси відбувся чемпіонат Черкаської області з боксу імені Івана Підкови, серед чоловіків до 22 років, молоді 2002-2003 років народження, та жінок-молоді, юніорок, та дівчат (2002-2003; 2004-2005; 2006-2007 років народження).

10:44 19.11.2019

УРЯД ПРИЙНЯВ РІШЕННЯ, ЯКЕ СПРИЯТИМЕ СТАБІЛЬНОСТІ ПРОХОДЖЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

УРЯД ПРИЙНЯВ РІШЕННЯ, ЯКЕ СПРИЯТИМЕ СТАБІЛЬНОСТІ ПРОХОДЖЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Забезпечити  стале проходження опалювального сезону є ключовим завданням Уряду. Саме тому, щоб усунути загрозу відключення міст від газу, ухвалено рішення про скасування необґрунтованих економічних ставок тарифів, які були встановлені наприкінці червня 2019 року попереднім урядом. У випадку її реалізації ряд міст опинились би перед загрозою відключення опалення та гарячого водопостачання через неможливість покриття собівартості їх послуг.

10:25 19.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь