Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОТГ - на карантині. Благодійність

ОТГ - на карантині. Благодійність

За сприяння міського голови Ігоря Цибровського відбувається співпраця влади із представниками бізнесу. Вже повідомлялося про допомогу жителям громади та Жашківській ЦРЛ, яку надавали Віктор Вусик, Василь Присяжнюк. «Висловлюю від імені всієї громади вдячність кожному, хто у цей непростий час іде назустріч: цих людей не доводиться просити двічі, наголошувати на потребах громади, пояснювати ситуацію – ставляться з розумінням та за першим зверненням реагують", - зауважує очільник громади.

09:40 07.04.2020

Уряд запроваджує більш жорсткі обмежувальні заходи

Уряд запроваджує більш жорсткі обмежувальні заходи

Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд запроваджує більш жорсткі обмежувальні заходи. Забороняється: ??з 6 квітня перебування в громадських місцях без вдягнутої маски, респіратора; ??з 6 квітня переміщення групою осіб більш ніж дві особи (крім випадків службової необхідності та супроводження дітей); ??перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу батьків; ??відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон (крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності); ??відвідування спортивних та дитячих майданчиків; ??перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, тощо.

15:15 04.04.2020

Представники бізнесу долучаються до карантинних акцій

Представники бізнесу долучаються до карантинних акцій

Представники бізнесу долучаються до карантинних акцій. Так, сьогодні, 3 квітня, підприємець Василь Присяжнюк організував видачу безкоштовних захисних масок: «Будь-хто може прийти і взяти собі маску. До вечора плануємо роздати до 2 тисяч штук. Прикро це говорити, але сьогодні на засобах захисту спекулюють, підвищують ціни на них в рази. Я ж хочу цією акцією показати, що ми мусимо допомагати один одному. Сподіваюся, і інші підприємці знайдуть можливість підтримати населення».

15:58 03.04.2020

Уряд посилить заходи безпеки для боротьби з коронавірусом

Уряд посилить заходи безпеки для боротьби з коронавірусом

Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд планує запровадити більш жорсткі заходи безпеки на період карантину – до 24 квітня 2020 року - повідомляється на сайті "Урядовий портал". Відповідні зміни з одноденним доопрацюванням запропоновано до постанови №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на засіданні Кабінету Міністрів. Постанову буде викладено в новій редакції.

10:54 02.04.2020

Мистецька школа - в режимі онлайн (ВІДЕО)

Мистецька школа - в режимі онлайн (ВІДЕО)

Із перших днів карантину КЗ "Мистецька школа" Жашківської міської ради перейшла на дистанційне навчання. Викладачі перебудували свою роботу таким чином, щоб учні продовжували здобувати знання. Проходять індивідуальні уроки з музичного інструменту та теоретичних дисциплін  за допомогою програм, які можуть забезпечити відео- та аудіозв’язок: Skype, Viber.

09:40 02.04.2020

Як правильно користуватися антисептиком та одягати маску (ВІДЕО)

Як правильно користуватися антисептиком та одягати маску (ВІДЕО)

Скільки потрібно використати антисептика, щоб дезинфікувати руки, та в яких випадках і як одягати медичну маску?  Корисні відео зі спільного проєкту бізнесу, влади та інфекціоністів Житомирщини - "Турбуємось про всіх".

09:02 02.04.2020

Весняний благоустрій на стадіоні ім.Ю.Гагаріна

Весняний благоустрій на стадіоні ім.Ю.Гагаріна

Станом на сьогодні, з дотриманням правил карантину, працюють усі структурні підрозділи та комунальні підприємства Жашківської міської ради, які дбають про життєзабезпечення громади. Зокрема продовжуються і роботи з благоустрою. Так, працівниками КУ «Стадіон імені Ю.Гагаріна» та відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради здійснюються полив молодих дерев – ялинок та дворічних дубів, висаджених нещодавно у парковій зоні стадіону, в кількості 500 штук. Також особливу увагу приділяють тут догляданню газонної трави на футбольному полі, адже від щільності рослинного покриву та зволоженості ґрунту залежить травматизм спортсменів.

09:26 30.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь