Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Єдиний всеукраїнський стрілецький день

Єдиний всеукраїнський стрілецький день

Починаючи з 2016 року в Сухопутних військах Збройних Сил України, та й в Україні в цілому, започатковано та впроваджено заходи підготовки військовозобов’язаних, приписаних до військових частин (підрозділів) територіальної оборони на добровільній основі в ході проведення «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня».  Так, 22 листопада на полігоні с.Старі Бабани Уманського району відбулися заняття з вогневої підготовки з військовозобов’язаними, призначеними до підрозділів територіальної оборони районних військкоматів Черкаської області, з виконанням вправ навчальних стрільб  із пістолета ПМ  та автомата АК-74. Організатор заходу  - Жашківський районний військовий комісаріат.

08:53 02.12.2019

У Мистецькій школі пройшов конкурс фортепіанної музики

У Мистецькій школі пройшов конкурс фортепіанної музики

27 листопада у Мистецькій школі Жашківської міської ради проходив фортепіанний конкурс "Його величність рояль". Брали участь учні фортепіанного відділу з 2 по 8 клас. Всього – 20 учасників. Діти виконували різнохарактерні твори.

15:15 29.11.2019

Жашківське ВУЖКГ інформує. Капітальний ремонт опалення готелю

Жашківське ВУЖКГ інформує. Капітальний ремонт опалення готелю

ТОВ «ВКП»БУДЕКСПРО 12» проводяться роботи з капітального ремонту системи опалення приміщення готелю по вул.Соборна,50 в м. Жашків, на базі якого сьогодні функціонує Мистецька школа Жашківської міської ради.

14:25 29.11.2019

Учні міської школи №4 взяли участь у челенджі "За здоровий спосіб життя" (ВІДЕО)

Учні міської школи №4 взяли участь у челенджі "За здоровий спосіб життя" (ВІДЕО)

В рамках програми "За здоровий спосіб життя" учні нашого закладу долучилися до челенджу за викликом учнів Уманської ЗОШ І-ІІІ ст. № 9. Школярі 7, 9.10 класу із захопленням монтували відеоролики. Теоретичні знання здобуті на уроках основ здоров"я втілювалися практично.

10:39 29.11.2019

І тур Чемпіонату України "Дитяча ліга" з волейболу

І тур Чемпіонату України "Дитяча ліга" з волейболу

Волейбольна команда юнаків Жашківської спеціалізованої школи №1 розпочала боротьбу в Чемпіонаті України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2004 р.н. Змагання, у яких беруть участь 14 команд (збірні міст, областей, спортивних шкіл з усієї України), проходитимуть у три тури. Перший тур відбувся 21-24 листопада у м. Полтава. Спортсмени зіграли 5 ігор з командами ДЮСШ м.Сокаль (Львівська обл.), ДЮСШ м.Овруч (Житомирська обл.), ДЮСШ №4 м.Чернівці, КДЮСШ №1 м.Тернопіль і КДЮСШ м. Нетішин (Хмельницька обл.) та здобули 3 очки. Участь у змаганнях проходить за підтримки відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

16:14 28.11.2019

Учасниці тріо «Трояна» на львівській сцені

Учасниці тріо «Трояна» на львівській сцені

Як уже повідомлялось раніше, у жовтні учасниці тріо «Трояна» Жашківського міського будинку культури (керівник – Заслужений працівник культури України, музикант, композитор, педагог – Володимир Гребенюк) брали участь у IV Відкритому фестивалі-конкурсі виконавців української естрадної пісні імені Назарія Яремчука «Пісня буде поміж нас», що проходив у м.Вижниця Чернівецької області. А вже 19 листопада, за підтримки міського голови Ігоря Цибровського та відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, вокалістки вийшли на сцену Львівської  національної філармонії. Уперше, в історичному легендарному Львові, було проведено гала-концерт згаданого фестивалю. У ньому взяли участь переможці  всіх чотирьох років.

16:07 28.11.2019

Міська предметна олімпіада з образотворчого мистецтва  «Барви Жашківщини»

Міська предметна олімпіада з образотворчого мистецтва  «Барви Жашківщини»

22 листопада 2019 року відділом освіти Жашківської міської ради організовано та проведено предметну міську олімпіаду  з образотворчого мистецтва  «Барви Жашківщини»,  яка спрямована на розвиток учнівської художньої творчості, як засобу відродження та збереження національної культури, пошук творчо - обдарованих дітей, їх  індивідуального художнього розвитку.  

15:42 28.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь