Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді урочисто відзначили День Конституції (ВІДЕО)

Дата: 28.06.2023 17:00
Кількість переглядів: 912

З нагоди відзначення 27-ї річниці ухвалення головного правового документа України, біля адміністративної будівлі Жашківської міської ради відбувся урочистий захід  - за участі міського голови Ігоря Цибровського, заступниці Віти Куровської, секретарів, депутатів, апарату виконавчого комітету та відділів міської ради, представників трудових колективів комунальних закладів, військовослужбовців ЗСУ, сімей полеглих захисників-земляків, волонтерів і громадськості.
 

Захід позначився Урочистим підняттям Державного Прапора України, Прапора Жашківської міської територіальної громади, Прапора міста Жашків, вшануванням тих, хто віддав життя, захищаючи закріплені в Основному законі України ідеали демократичного та правового суспільства.
 

Ми відзначаємо День Конституції об’єднані спільним випробуванням та спільною метою – назавжди звільнитись з-під російського ярма. Українці – вільний народ, який відчайдушно бореться за свою землю, культуру, мову, цінності. Ввесь світ бачить нашу силу та міць і жоден інший народ не в змозі поневолити нас. Нехай сьогодні в кожного українця міцніє почуття гордості за свою країну!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь