Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Дацюк В.М… Його життя забрала війна… (ВІДЕО)

Дата: 26.06.2023 20:59
Кількість переглядів: 923

Сьогодні Жашківська громада попрощалася з іще одним захисником України, який віддав життя за мирне майбутнє та всіх нас – жашків-чанином Василем Дацюком. Дацюк Василь Миколайович (13.01.1973 р.н.) – народився та виріс у м. Жашків. Відслужив у армії, одружився, проживав із сім’єю в Скибині, виховав доньку та сина. Працював будівельником, мав «золоті руки» та добре серце, тому коли б хто не звернувся за допомогою – допомагав у міру можливості.

Останні роки Василь Миколайович проживав у батьківській квартирі в Жашкові. В скрутний для України час, як справжній патріот, став на її захист, поповнивши ряди військовослужбовців ЗСУ.

Солдат Дацюк Василь Миколайович був стрільцем-санітаром війсь-кової частини А 1815, який загинув під час виконання бойового за-вдання 21 червня 2023 року біля населеного пункту Сморжове Вол-новаського району Донецької обл. Останній спочинок боєць знайшов на рідній жашківській землі – кладовищі в мікрорайоні Городище. Рідні, друзі, знайомі завжди пам’ятатимуть Василя Миколайовича як привітного, добросердечного чоловіка, люди – як хороброго воїна, який до останнього подиху залишився вірним Військовій присязі.

Схиляють голови у скорботі та разом із усією громадою висловлюють щирі співчуття дружині, дітям, сестрі, усім, хто знав і любив Василя Миколайовича, міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради.

Кожний загиблий воїн – це болючий шрам для всіх нас. Віднині іще один мужній захисник України охоронятиме наш мир і спокій з не-бес. Його подвиг житиме у нашій пам’яті та наших серцях…

Вічна слава солдату Дацюку! 🇺🇦Назавжди в пам’яті! Назавжди в строю…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь