Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Привітали. Подякували. Відзначили (ВІДЕО)

Дата: 05.07.2023 15:11
Кількість переглядів: 584

Остання сесія Жашківської міської ради позначилась і відзначенням нашого земляка – жашківчанина Ярослава Черниша, який примножує славу Жашківської громади та України у світі, і є яскравим прикладом для кожного з нас, як необхідно йти до поставленої мети.

Наполеглива праця над собою, любов до спорту привела Ярослава спочатку у Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки Жашківської міської ради, де він займався під керівництвом Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Дмитра Мазура. Згодом захоплення легкою атлетикою переросло у професійний спорт. Сьогодні наш земляк – багаторазовий призер Чемпіонатів і Кубків України зі штовхання ядра, гравець Національної паралімпійської збірної з футболу, чинний чемпіон світу та Європи з футболу серед гравців з вадами ОРА, майстер спорту України, який здобуває звання майстра спорту міжнародного класу. Поряд із цим Ярослав Олександрович працює на базі Жашківського ДЮКФП керівником гуртка «Легка атлетика», який докладає зусиль до розвитку спорту в Жашківській громаді  та передає свій досвід юним вихованцям.

За високі спортивні досягнення, підняття престижу України на міжнародній арені, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, гідне виховання молодого покоління Жашківської громади та з нагоди останньої перемоги в Чемпіонаті Європи з футболу 2023, міський голова Ігор Цибровський спільно з депутатським корпусом та виконавчим комітетом Жашківської міської ради відзначив Ярослава Черниша спеціально виготовленою Почесною Грамотою міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь