Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Тищенко В.С. не дочекався перемоги, але наблизив її… (ВІДЕО)

Дата: 13.07.2023 21:49
Кількість переглядів: 1016

З перших днів війни на захист України поряд зі Збройними Силами стали добровольці – самовіддані, рішучі та відважні люди, які без повісток і примусу «поставили на паузу» своє попереднє життя та взяли до рук зброю. Серед таких – Віктор Тищенко із Соколівки, якого Жашківська громада провела в останню дорогу 12 липня. 
 

Тищенко Віктор Сергійович (14.06.1986 р.н.) – народився та виріс у с. Вербовець Катеринопільського району. Після закінчення школи пройшов строкову службу у військах зв’язку ЗСУ. Взяв за дружину соколівську дівчину, з якою народили та виховували двох синів і доньку. Жив у Соколівці, займався будівельною справою в селі та на Київщині, жив спокійним розміреним життям. Та коли росія широкомасштабно напала на Україну, Віктор Сергійович одразу вступив до лав добровільного формування територіальної оборони м. Буча. В той час, коли багато сімей покидали рідне містечко, яке стало символом страшних воєнних злочинів росії, Віктор Тищенко за покликом серця ринув на підмогу військовим і таким відважним патріотам, яким був сам. Виконуючи бойові завдання з оборони та визволення Київщини, проявляв себе як відважний воїн, відмінно виконував свої обов'язки, користувався авторитетом у побратимів, виявляв мужність, сміливість і стійкість духу. Тож був нагороджений відзнаками Бучанської територіальної громади: знаком народної пошани – орденом «За мужність і відвагу», відзнакою «За оборону Києва та Київської області», пам’ятною медаллю «Хрест патріота України».
 

На жаль, 9.07.2023 р. невблаганна смерть раптово забрала молоде життя… Внесок Віктора Тищенка у наближення перемоги неоцінний – відданий захисник до останньої миті виконував свій військовий обов’язок і залишився вірним сином України та її народу.
 

Осиротіла родина Тищенків… Поділяють їхнє горе та висловлюють щирі співчуття з приводу непоправної втрати міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.
 

Пам’ять про Віктора житиме, бо Герої-добровольці не вмирають! Вони є творцями новітньої переможної історії України в цій війні.
 

Слава добровольцям, захисникам України!
Слава Україні! 
Вічна слава добровольцю Тищенку…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь