Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Дацюк М.М. доєднався до мужнього війська небесних захисників (ВІДЕО)

Дата: 12.07.2023 22:23
Кількість переглядів: 954

І знову над Жашківщиною тужливо плине кача… Душа ще одного Героя-земляка білим птахом лине у безмежну височінь…
 

Сьогодні, 12 липня, у Скибині Жашківська громада проводжала в останню дорогу 38-річного захисника України Дацюка Михайла.
 

Дацюк Михайло Михайлович (31.05.1985 р.н.) народився і навчався у с. Скибин. Після служби в армії працював водієм, одружився, став батьком  двох синів. Михайло любив спорт, був сильним, мужнім, сміливим. Безмежно відданий неньці-Україні, вірний своїм ідеалам та нещадний до ворогів, чоловік без роздумів поповнив лави ЗСУ, коли прийшов його час – мобілізувався 23 березня 2022 року. Солдат Михайло Дацюк з позивним «Чарлі» був водієм механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону в. ч. А0222. Відповідальний службовець належно виконував свої функціональні обов’язки, неодноразово був відзначений військовим командуванням за сумлінну службу та найвищою державною нагородою – орденом «Золота зірка».
 

2.07.2023 життя Михайла Дацюка обірвалося під час несення військової служби на Донеччині (м. Сіверськ). Солдат до останнього подиху лишався вірним Військовій присязі. Осиротіли сини, втратили найдорожчу людину батьки, сестри, брат. 
Поділяють їхнє горе та висловлюють щирі співчуття з приводу непоправної втрати міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.

 

Неможливо загоїти біль та гіркоту втрати, але добрий, світлий спомин про нашого захисника – сильніший за смерть. Ми завжди пам’ятатимемо, бо Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях.
 

Вічна пам’ять… Нехай душа загиблого захисника Михайла знайде спокій…
Вічна пам’ять і слава українському воїну!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь