Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

+ ще один «клас безпеки» в Жашківській громаді (ВІДЕО)

Дата: 10.07.2023 16:30
Кількість переглядів: 975

Завершення навчального року в міському ліцеї №4 позначилось відкриттям «класу безпеки». Це вже другий в Жашківській громаді навчальний простір, який створено з ініціативи фахівців ДСНС спільно з Жашківською міською радою, відділом освіти та педагогами навчального закладу. 
 

«Клас безпеки» обладнано різноманітним навчально-методичним матеріалом: макетами вибухонебезпечних предметів, інвентарем пожежної безпеки, інформаційними стендами, яскравими інструкціями та іншим приладдям.
Тут учні здобуватимуть важливі знання та практичні навички з безпеки життєдіяльності. Зможуть в теорії й на практиці навчатися основ пожежної та протимінної безпек, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», надання домедичної допомоги тощо. 

 

Проведення занять на базі «класу безпеки» дозволить у майбутньому сформувати в дітей навички безпечної поведінки в різних ситуаціях, а це в реаліях сьогодення має надважливе значенняпідсумував міський голова Ігор Цибровський, подякувавши за створення навчального простору всім учасникам проєкту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь