A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Україна відзначає День Соборності

Дата: 27.01.2022 13:09
Кількість переглядів: 694

Фото без опису    22 січня Україна відзначає День Соборності. Саме цього дня у 1919 році проголошено акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на споконвічну мрію народу про власну, незалежну, соборну державу та є інтегральним результатом складного і довготривалого процесу її формування.

З нагоди святкування річниці Дня Соборності України 21 січня 2022 року представник відділу Жашківського бюро правової допомоги  та фахівець Жашківської районної філії провели засідання клубу для безробітних громадян.  Учасниками заходу стали 11 безробітних осіб, серед яких переважно молодь, оскільки молоде покоління – це майбутнє любої держави і саме для молоді є особливо важливою пам’ять про те, якими зусиллями наші батьки та діди намагалися зберегти цілісність країни, що дісталася нам у спадок від наших пращурів.

Фото без описуРозпочала засідання фахівець з профорієнтації Жашківської філії Тетяна Опалат, яка наголосила, що річниця дня Соборності – це одна з небагатьох надзвичайно яскравих подій, яка символізує єдність нашої нації.

Також, фахівець проінформувала присутніх про стан регіонального ринку праці, розповіла про сусасні джерела пошуку роботи та зауважила на важливості легального працевлаштування. Жвавий інтерес викликала інформація про запровадження послуги патронату і наставництва над дитиною та популяризації сімейних форм вихователя та про допомогу на здобуття економічної самостійності малозабезпеченим сім’ям.

 Виконуюча обов’язки начальника відділу Жашківського бюро правової допомоги Алла Лавренюк зазначила, що у цей День ми приєднуємось до привітань на адресу всього українського народу. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб!

В ході бесіди ознайомила пошукачів з видами правової допомоги та гарантіями держави у питаннях захисту трудових прав у період пандемії. Розповіла про можливість отримання безоплатної первинної правової допомоги, що передбачає: консультації, правову інформацію та допомогу у складанні правових документів не процесуального характеру.

       На завершення фахівці відповіли на запитання безробітних, які виникли в процесі проведення заходу та надали індивідуальні консультації всім бажаючим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь