A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Мінрегіон надає роз’яснення щодо оплати житлово-комунальних послуг під час карантину

Мінрегіон надає роз’яснення щодо оплати житлово-комунальних послуг під час карантину

Мінрегіон надає роз’яснення щодо оплати житлово-комунальних послуг під час карантину. Так, згідно із Законом України від 17 березня 2020 року № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» на період дії карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), та протягом 30 днів з дня його відміни забороняється, зокрема:

10:38 27.03.2020

Мінекономіки інформує

Мінекономіки інформує

Враховуючи численні звернення від підприємців та бізнес-об’єднань стосовно проблем, що виникли у зв’язку із запровадженням карантину відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (далі - Постанова № 211), Мінекономіки відповідно до підпункту 295 пункту 4 Положення про Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 № 459, інформує про наступне. З метою збереження стабільності функціонування підприємств (у т.ч. суб’єктів малого і середнього підприємництва) та зниження рівня небезпеки для життя і здоров’я громадян та для навколишнього середовища Мінекономіки ініційовано зміни до Постанови № 211.

10:05 27.03.2020

Творча самореалізація гуртківців Жашківського МБК в період карантину

Творча самореалізація гуртківців Жашківського МБК в період карантину

У Жашківському міському будинку культури функціонує 16 гуртків (189 осіб) для дітей і молоді, та 5 для дорослих (30 осіб). Аби дати гуртківцям можливість розвиватись і в період карантину, в Жашківському МБК було організовано дистанційну роботу – через мобільний додаток «Viber» та телефоном.  Так, ще до карантину, на заняттях любительського об’єднання «Світ літератури» діти почали проходити ряд вікторин на різну тематику під загальною назвою «Найрозумніший». Директором МБК К.Рибаченко  та бібліотекарем С.Сулимою було розроблено завдання, в яких учасники креативили, вигадували,  залучали свої знання. Із впровадженням карантину, цю роботу вихованці МБК продовжили в «Viber».

09:32 27.03.2020

На Черкащині розпочали тестування ПЛР-системами

На Черкащині розпочали тестування ПЛР-системами

На Черкащині відсьогодні розпочинають цільове тестування методом полімеразної ланцюгової реакції. Його проводитимуть в Черкаському обласному лабораторному центрі. Про це повідомив голова Черкаської ОДА Роман Боднар. 

12:00 26.03.2020

Про проведення робіт ПАТ "Черкасигаз"

Про проведення робіт ПАТ "Черкасигаз"

Жашківське відділення ПАТ "Черкасигаз" повідомляє, що 2020 року будуть проводитись земляні роботи по відключенню побутових споживачів в точці балнсового розмежування в зв'язку з відсутністю укладених договорів розподілу природного газу між власником будинку та ПАТ "Черкасигаз".

16:30 25.03.2020

БЕЗКОШТОВНІ МЕДИЧНІ МАСКИ ДЛЯ СТАРШОГО ПОКОЛІННЯ!

БЕЗКОШТОВНІ МЕДИЧНІ МАСКИ ДЛЯ СТАРШОГО ПОКОЛІННЯ!

Жашківська міська рада надає допомогу найбільш уразливим до коронавірусу верствам населення - людям поважного віку. З 26 березня, в офісі Жашківського ВУЖКГ (за адресою вул.Соборна 50) з 8:00 до 14:00 жашківчанам пенсійноно віку безкоштовно видаватимуться медичні маски. 

12:52 25.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь