A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

СПОРТ НА ВИХІДНИХ. Волейбол. Перетягування канату

СПОРТ НА ВИХІДНИХ. Волейбол. Перетягування канату

ВОЛЕЙБОЛ. 8 березня в Соколівській ОТГ відбувся волейбольний турнір в якому перемогу святкувала жіноча команда Жашківської громади, здобувши перемогу над жіночою  і шкільною командами Соколівської громади.

09:00 12.03.2020

Волейбольна ліга Сокіл

Волейбольна ліга Сокіл

6 березня в спортивній залі Жашківського ЗЗСО №2 волейбольна команда Жашківської громади ВК "Скибин" в рамках "Волейбольної ліги Сокіл" здобули перемогу 3:0 над командою ВК "УНУС" (м. Умань).

08:57 12.03.2020

"Думи мої, думи мої..."

"Думи мої, думи мої..."

6 березня напередодні дня народження Т.Г.Шевченка працівники Скибинського СБК провели літературну годину з учнями місцевої школи та гуртківцями клубного закладу на тему "Думи мої, думи мої...".

16:40 10.03.2020

Річниця народження Т.Шевченка

Річниця народження Т.Шевченка

Ім’я Шевченка уже стало невід’ємною частиною української літератури, живопису та ідеї свободолюбства українського народу. Цьому поетові, як діячеві культури, встановлена найбільша у світі кількість монументів. Його «Кобзар» перекладено більш ніж ста мовами.

10:44 10.03.2020

"Цариця пустелі" (ФОТО)

"Цариця пустелі" (ФОТО)

Якщо ви не потрапили на прем'єру вистави "Цариця пустелі" - ви багато втратили. Чуттєва гра юних акторів Мистецької школи, наполеглива робота режисерки та авторки сценарію Дар'ї Потапової, яскраві костюми й декорації, талановита хореографія - вражало усе! Подробиці - згодом )))

09:00 06.03.2020

Міжнародний конкурс «Джерело надії» (ФОТО. ВІДЕО)

Міжнародний конкурс «Джерело надії» (ФОТО. ВІДЕО)

29 лютого проходив Міжнародний конкурс «Джерело надії»  у м.Києві в Національному університеті технологій та дизайну. Учні  комунального закладу "Мистецька школа» Жашківської  міської ради, що на Черкащині, взяли активну участь в інструментальному жанрі, кожен у своїй категорії, і здобули 9 почесних місць.

14:19 05.03.2020

Волонтер-експерт із Німеччини допомагає організувати якісне шкільне харчування в одній із Жашківських шкіл

Волонтер-експерт із Німеччини допомагає організувати якісне шкільне харчування в одній із Жашківських шкіл

Питання організації харчування в умовах державної шкільної їдальні   завжди займає разюче і болюче місце в системі діяльності керівника Жашківської спеціалізованої школи №1.  За останні роки в закладі розроблені комплексно-цільові заходи направлені на покращення діяльності  організації  розвитку харчування учнів.

10:08 05.03.2020

ІІІ тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга"

ІІІ тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга"

27-29 лютого у м.Полтава відбувся третій тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2004 р.н. і молодших, у якому беруть участь команди спортивних шкіл, збірні міст та областей з усієї України. Волейбольна команда Жашківської спеціалізованої школи №1 зіграла в цьому турі чотири гри, здобувши перемогу над командами ДЮСШ м.Черкаси та ДЮСШ м.Київ, та отримала 5 очок. Сезон чемпіонату 2019-2020 р. команда завершила із здобутими 11 очками. Під час змагань із найсильнішими командами України спортсмени показали якісну гру та здобули величезний ігровий досвід.

10:03 05.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь