A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Жашківське ВУЖКГ інформує.Тимчасово припинено прийом громадян

Жашківське ВУЖКГ інформує.Тимчасово припинено прийом громадян

Постановою Кабінету міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобіганнняпоширення на території України корона вірусу COVID-19» введено всеукраїнськи карантин та відповідно до рішення виконавчого комітету Жашківської міської ради №45 від 16.03.2020 року «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування,розташованих на території Жашківської міської ОТГ» в період з 17.03.по 05.04.2020року Жашківське ВУЖКГ ТИМЧАСОВО припиняє прийом громадян,надання та оплату послуг.

10:52 17.03.2020

ПРИДБАННЯ ДЕЗІНФІКУЮЧИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

ПРИДБАННЯ ДЕЗІНФІКУЮЧИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

На виконання вимог Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів, Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації освітнього процесу (ДСанПіН 5.5.2.008-01), з  метою дотримання  санітарно-епідеміологічних правил утримання освітніх закладів відділом освіти закуплено дезінфікуючі засоби «Дезактін» та «Жевель-Клейд», які мають сертифікати якості, підтверджують їх походження та безпечність  на суму 20,370 грн.

21:36 16.03.2020

ПРО ПОЖЕЖНУ БЕЗПЕКУ В ОСВІТНІХ ЗАКЛАДАХ

ПРО ПОЖЕЖНУ БЕЗПЕКУ В ОСВІТНІХ ЗАКЛАДАХ

 Пожежна безпека  закладів освіти – один із  пріоритетів роботи відділу освіти Жашківської міської ради, адже стосується  усіх учасників освітнього процесу.

21:30 16.03.2020

Зустріч ветеранів (ВІДЕО)

Зустріч ветеранів (ВІДЕО)

6 березня у яскраво прикрашеній залі Мистецької школи було по-весняному тепло від квітів, кольорових повітряних кульок та посмішок присутніх. Цього дня люди поважного віку зібралися на традиційну зустріч, аби вшанувати учасників бойових дій, дітей війни, ветеранів праці, голів первинних ветеранських організацій та учасників хору «Ветеран».

22:06 15.03.2020

СПОРТ НА ВИХІДНИХ. Волейбол. Перетягування канату

СПОРТ НА ВИХІДНИХ. Волейбол. Перетягування канату

ВОЛЕЙБОЛ. 8 березня в Соколівській ОТГ відбувся волейбольний турнір в якому перемогу святкувала жіноча команда Жашківської громади, здобувши перемогу над жіночою  і шкільною командами Соколівської громади.

09:00 12.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь