Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося перше чергове засідання виконавчого комітету Жашківської міської ради у 2024 році

Дата: 24.01.2024 14:15
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

23 січня члени виконавчого комітету Жашківської міської ради збиралися на перше у новому році чергове засідання, яке відбулося під головуванням міського голови Ігоря Цибровського.

Відповідно до порядку денного було схвалено зміни до бюджету та передано на розгляд сесії, яка відбудеться 25 січня. Зокрема передбачено збільшення видатків для КНП «Жашківська багатопрофільна лікарня» на проведення капітального ремонту приміщень із заміною вікон, капітального ремонту відділення загальної хірургії і терапевтично-неврологічного відділення, кабінету безбар’єрного доступу для жінок з інвалідністю та кабінету колоноскопії.

Фото без опису

Затверджено Порядок виплати одноразової матеріальної допомоги родинам загиблих (померлих) військовослужбовців, які брали участь у здійсненні заходів, пов’язаних із захистом Батьківщини та Порядок проведення виплати матеріальної допомоги на лікування ветеранів війни, військовослужбовців після поранення, отриманого при здійсненні заходів з оборони та захисту територіальної цілісності, незалежності і суверенітету України. Цими порядками визначено механізм виплат та пакет документів, що має подати заявник для подальшого розгляду та виділення коштів.

Фото без опису

Розглянуті й ряд питань, що стосувалися забезпечення особистих, майнових і житлових прав та інтересів осіб, яких рішенням суду визнано недієздатними (обмежено дієздатними) і яким призначено опікуна (піклувальника), та повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно реалізовувати свої права і виконувати свої обов’язки. Дев’ятьом неповнолітнім внутрішньо переміщеним особам надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Ухвалено й ряд рішень щодо надання матеріальної допомоги громадянам, в тому числі й військовослужбовцям та сім’ям загиблих героїв, які потребують дороговартісного лікування – відповідно до поданих жителями громади заяв.

Фото без опису

Жашківському ВУЖКГ схвалено відшкодування витрат на поховання військовослужбовців  та надано дозвіл на влаштування пішохідного переходу на перехресті вулиць Польова та Сорокотязька – з метою врегулювання дорожнього руху та забезпечення безпеки водіїв і пішоходів.

Загалом проєкт порядку денного включав 22 питання, рішення по яких, відповідно до регламенту, будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради https://zhashkivska-gromada.gov.ua/docs/ .

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь