A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Едему" - 10 років!

"Едему" - 10 років!

Сьогодні, в Міжнародний день танцю, Народному дитячому хореографічному колективу «Едем» Мистецької школи Жашківської міської ради виповнюється 10 років! Його незмінним керівником є директор Мистецької школи Вікторія Бакуменко. За час існування колективу було поставлено більше 100 хореографічних постановок. У 2012 році «едемівці» вперше взяли участь у всеукраїнському фестивалі. Колектив був учасником і переможцем різноманітних міжнародних та всеукраїнських конкурсів та чемпіонатів –  їх налічується близько 70.

16:30 29.04.2020

Відповідаємо на питання. Чому не обробляються деззасобами дороги? (ВІДЕО)

Відповідаємо на питання. Чому не обробляються деззасобами дороги? (ВІДЕО)

У рамках карантину працівниками ВУЖКГ у Жашкові проводиться обробка деззасобами місць загального користування (спортивних та дитячих майданчиків, парків тощо) та під’їздів багатоповерхових будинків. Чому не обробляються деззасобами дороги?

12:30 29.04.2020

Жашківська ОТГ інформує (28.04.2020)

Жашківська ОТГ інформує (28.04.2020)

У Жашківській центральній районній лікарні учора зафіксовано 3 звернення з ГРВІ: чоловік середнього віку із с.Скибин, 4-літня дитина із с.Скибин та дитина із Баштечок півторарічного віку. Експрес-тести на коронавірус негативні. У пацієнтів узяті біоматеріали для дослідження ПЛР. Наразі не виявлено жодного випадку інфікування коронавірусом. Жашківське лабораторне відділення ДУ «Черкаський ОЛЦ МОЗ України» повідомляє, що за минулу добу випадків інфекційних захворювань в Жашківському районі не зареєстровано. Жашківський районний сектор Управління ДСНС України у Черкаській області та Жашківське відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області інформують про те, що минула доба у Жашківській ОТГ та районі загалом пройшла без надзвичайних подій та порушень.

09:18 28.04.2020

Висока оцінка роботи ДЮКФП

Висока оцінка роботи ДЮКФП

Сьогодні позашкільна освіта дітей розглядається, як найважливіша складова освітнього простору. Вона соціально затребувана і вимагає постійної уваги і підтримки з боку суспільства і держави. Як освіта, органічно поєднує в собі виховання, навчання і розвиток особистості дитини. Позашкільна освіта виконує функції соціального захисту, посилюючи стартові можливості особистості дитини на шляху до професійної освіти.

08:44 28.04.2020

Благоустрій стадіону імені Ю.Гагаріна (ФОТО. ВІДЕО)

Благоустрій стадіону імені Ю.Гагаріна (ФОТО. ВІДЕО)

Благоустрій стадіону імені Юрія Гагаріна тривав усю зиму – працівники стадіону, відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради та Жашківського ВУЖКГ проводили ліквідацію стихійної рослинності паркової зони, реконструкцію бігової доріжки протяжністю 1,7 км. Із приходом весни тут здійснюються роботи з озеленення, загрібання листя, побілки дерев та поливу нещодавно посаджених.

09:53 27.04.2020

Стартує набір ОТГ для участі в Державному Аграрному Реєстрі

Стартує набір ОТГ для участі в Державному Аграрному Реєстрі

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, спільно з Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування “Всеукраїнською асоціацією громад” у координації з уповноваженим Президента із земельних питань  за підтримки проекту Світового Банку та ЄС “Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні” розпочинають другу фазу пілотного впровадження Державного аграрного реєстру (далі – ДАР).

08:23 27.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь