Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Народний депутат Сергій Нагорняк передав гуманітарну допомогу Жашківській ЦРЛ

Народний депутат Сергій Нагорняк передав гуманітарну допомогу Жашківській ЦРЛ

Завдяки сприянню народного депутата України Сергія Нагорняка Жашківська центральна районна лікарня, в числі інших медичних закладів 199 виборчого округу, отримала гуманітарну допомогу: респіратори, костюми біологічного захисту, захисні маски, окуляри, рукавички тощо (загалом - на суму більш ніж 350 тис.грн.). «Компанія Нафтогаз України - Naftogaz відгукнулася на моє прохання та надала гуманітарну допомогу для 6 лікарень Черкаськоі? області на загальну суму понад 2 млн 200 тис. грн.», -  повідомляє  народний обранець на своїй сторінці у фейсбук.

18:46 01.06.2020

Завтра в Жашківській ОТГ запрацюють дитсадки (ВІДЕО)

Завтра в Жашківській ОТГ запрацюють дитсадки (ВІДЕО)

Уже завтра, 2 червня, запрацюють дошкільні заклади Жашківської міської ОТГ. Закуплені необхідні деззасоби та засоби захисту, розроблено чіткий алгоритм дій персоналу, заклади підготовлені до прийому дітей. За ініціативою міського голови Ігоря Цибровського, проведено лабораторне тестування ПЛР усіх працівників дитсадків на COVID-19.

18:37 01.06.2020

Казковий світ дитинства (с.Марійка)

Казковий світ дитинства (с.Марійка)

Діти -це наше майбутнє,наш сенс життя і наше щастя! Хай усіх дітей кожного дня вітає привітне сонечко,хай цвіте радісна усмішка на ваших личках,хай завжди дзвенть веселий,дитячий сміх! 

16:26 01.06.2020

Жашківська ОТГ інформує (1.06.2020)

Жашківська ОТГ інформує (1.06.2020)

 Як повідомляє Жашківська центральна районна лікарня, по медичну допомогу за минулу добу звернулися 5 осіб (1 житель Жашкова 2 роки госпіталізований в інфекційному відділенні з діагнозом ГРВІ ларенготрахеїт).   За даними Жашківського лабораторного відділення ДУ «Черкаський ОЛЦ МОЗ України», в Жашківському районі за минулу добу, станом на 1 червня, зафіксовано 2 випадки ХТІ. Із початку 2020 року в Жашківському району зареєстровано випадків: - ГКІ -30 (діти – 6) - Туберкульоз - 6 - Кашлюк – 3 (діти 3) - Гонококова інфекція -3 - Вірусний гепатит А – 6 (діти 1) - Скарлатина – 4 (діти 4) - Вітряна віспа – 7 (діти 7) - ГРВІ -2539 (діти 1227) -Вірусний менінгоенцефаліт - 1.   Жашківське відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області інформує: зафіксовані повідомлення і звернення, які не є правопорушеннями.  Жашківський районний сектор Управління ДСНС України у Черкаській області повідомляє, що доба минула без надзвичайних подій.      Бережіть себе та своїх близьких!

16:24 01.06.2020

Жашківська ОТГ інформує (29.05.2020)

Жашківська ОТГ інформує (29.05.2020)

Як повідомляє Жашківська центральна районна лікарня, по медичну допомогу за минулу добу звернулися 12 осіб. Серед них хворих на ГРВІ та грип (зокрема іCOVID-19) не виявлено. За даними Жашківського лабораторного відділення ДУ «Черкаський ОЛЦ МОЗ України», в Жашківському районі за минулу добу, станом на 26 травня,випадків інфекційних захворювань не зафіксовано. Жашківське відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області інформує: зафіксовані повідомлення і звернення, які не є правопорушеннями.  Жашківський районний сектор Управління ДСНС України у Черкаській областіповідомляє, що доба минула без надзвичайних подій.

14:56 29.05.2020

Позачергова сесія Жашківської міської ради (ВІДЕО. ДОКУМЕНТ)

Позачергова сесія Жашківської міської ради (ВІДЕО. ДОКУМЕНТ)

22 травня відбулася 26 позачергова сесія Жашківської міської ради. Депутати одноголосно підтримали зміни до програми «Здоров’я населення Жашківської ОТГ на 2020 рік» та за зміни до бюджету громади. Обидва документи стосуються виділення коштів, які спрямуються на підтримку Жашківської ЦРЛ.

07:34 28.05.2020

У Жашківській ОТГ пройшла акція «Омріяна іграшка»

У Жашківській ОТГ пройшла акція «Омріяна іграшка»

За підтримки міського голови Ігоря Цибровського Жашківський районним центром  соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді в Жашківскій ОТГ реалізовано акцію «Омріяна іграшка». Захід приурочено до Дня захисту дітей та мав на меті презентування близько півсотні іграшок  дітям, котрі виховуються в сім’ях, що перебувають в складних життєвих ситуаціях. «Акція побудована на альтруїзмі та доброчинності», - розповідає директор Жашківського районного центру  соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Ірина Коваль. – «Жителі громади і району приносили іграшки, що уже не використовуються, а ми їх доставили діткам, яким цих іграшок бракує. Дякуємо всім, хто пожертвував свої речі для цієї акції, та міському голові Ігорю Цибровському, котрий надав транспорт для доставки презентів».

21:21 27.05.2020

ЖАШКІВСЬКА ОТГ ІНФОРМУЄ (27.05.2020)

ЖАШКІВСЬКА ОТГ ІНФОРМУЄ (27.05.2020)

Як повідомляє Жашківська центральна районна лікарня, по медичну допомогу за минулу добу звернулися 9 осіб. Серед них хворих на ГРВІ та грип (зокрема іCOVID-19) не виявлено. За даними Жашківського лабораторного відділення ДУ «Черкаський ОЛЦ МОЗ України», в Жашківському районі за минулу добу, станом на 26 травня,випадків інфекційних захворювань не зафіксовано. Жашківське відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області інформує: зафіксовані повідомлення і звернення, які не є правопорушеннями.  Жашківський районний сектор Управління ДСНС України у Черкаській областіповідомляє, що доба минула без надзвичайних подій.

15:21 27.05.2020

Жашківська ОТГ інформує (25.05.2020)

Жашківська ОТГ інформує (25.05.2020)

 Як повідомляє Жашківська центральна районна лікарня, по медичну допомогу за минулу добу звернулися 5 осіб. Серед них хворих на ГРВІ та грип (зокрема і COVID-19) не виявлено. Проведено 2 оперативних втручання. У закладі на лікуванні перебуває 53 пацієнта.

17:43 25.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь