A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Підприємницькі ініціативи в час війни – запорука сталого функціонування громади (ВІДЕО)

Дата: 09.02.2024 09:55
Кількість переглядів: 75

 Кожна гривня сплачених податків – запорука нашої економічної стійкості – стійкості тилу, який підтримує ЗСУ. Приємно, що в такий скрутний час є підприємства, які зуміли втримати свої позиції та продовжують розвиватися. Зокрема на території Жашківської МТГ це завод з виробництва напоїв ТОВ «Нові Продукти Україна» та броварня «New Brew», що входять до складу ГК «Нові Продукти».
 

 25 січня у Жашкові відкрився фірмовий пивний магазин «New Brew» зі свіжою продукцією з місцевого заводу. Ця подія стала позитивним сигналом і для місцевої влади, і для жителів, оскільки це і нові робочі місця, і додаткові надходження до бюджету громади, а отже – плюс до обороноздатності нашої країни та підтримки соціальної сфери Жашкова. На цьому акцентували увагу під час відкриття як міський голова Ігор Цибровський, так і директор з виробництва напоїв Віктор Погорілий та генеральний директор ГК «Нові Продукти» Ірина Ружицька. 

 Ідею відкриття магазину втілювали не стільки з метою прибутку, скільки на прохання прихильників їхньої продукції, для зручності яких віднині в одному місці представлені всі види напоїв і снеків виробництва ГК «Нові Продукти». Для постійних покупців передбачена й програма лояльності. Вони зможуть отримати електронну картку клієнта та накопичувати й витрачати бонуси за підсумками здійснених покупок. Будуть і інші цікаві рішення як для клієнтів магазину, так і для громади в цілому – запевнили виробники, для яких зайнятість місцевого населення та підтримка української армії сьогодні пріоритетні завдання в підприємницькій діяльності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь