A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація

Біометричні посвідки на тимчасове та постійне проживання в Україні доступні у мобільному застосунку «Дія»

Відтепер іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах проживають на території України, мають змогу ідентифікувати свою особу, створювати Дія.Підпис та користуватися іншими сервісами Дії.

14:05 09.09.2022

ЦПД попереджає

У період з 7 вересня до 10 жовтня у деяких регіонах України буде випробувано систему оповіщення за технологією Cell Broadcast від ДСНС України.

10:57 06.09.2022

Україна збирає Армію дронів!

Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв’язку та UNITED24 розпочинають проєкт «Армія дронів»! Це комплексна програма, що включатиме в себе системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. «Армія дронів» допоможе ЗСУ моніторити лінію фронту – а це близько 2470 кілометрів та давати ефективну відсіч ворожим атакам. Як долучитися до збору дронів? - Долучайтеся до збору коштів на порталі UNITED24. Кошти надійдуть на рахунок Міноборони – і військові куплять дрони самі. - Ви можете віддати й свій дрон ЗСУ – принесіть його у будь- яке відділення Нової пошти та скажіть, що це доставка для ЗСУ на «Армію дронів». Оператори самостійно оформлять відправлення. Більше інформації за посиланням: https://u24.gov.ua/uk/dronation

12:24 22.08.2022

Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру Державною службою України з надзвичайних ситуацій розроблено Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту (в навчальних закладах, у міському транспорті, торговельних закладах) (далі – Алгоритм), який розміщено на офіційному вебсайті ДСНС за посиланням:

09:15 20.08.2022

Державна програма «єРобота: Власна справа»

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Власна справа“ у партнерстві з Громадською організацією „ІНСТИТУТ СПРИЯННЯ ПАРТНЕРСТВУ ТА СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ“, філією Черкаського обласного управління Акціонерне товариство „Ощадбанк“ та  Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари.

08:40 16.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь