A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація щодо способів отримання ! незахищеними верствами населення ! грошової допомоги від міжнародних організацій.

Дата: 29.07.2022 16:12
Кількість переглядів: 350

 Відповідно до постанови КМУ від 16.04.2022 №457 «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України», передбачається можливість надання підтримки постраждалим під час війни та незахищеним верствам населення, зокрема пенсіонерам, у вигляді грошових виплат, шляхом надання допомоги міжнародними організаціями. Так, Міністерством соціальної політики України для цього була створена соціальна платформа єДопомога.

 Як подати заявку?

Заявка на виплату грошової допомоги для пенсіонерів від міжнародних організацій заповнюється і подається на інформаційній платформі єДопомога - https://edopomoga.gov.ua.

 Для цього потрібно зайти на платформу єДопомога. Там треба натиснути "Виплати від міжнародних організацій", а потім "Заповнити заявку на допомогу", вказавши реквізити рахунку у форматі IBAN.

 Також, хто не має можливості подати заявку на платформі єДопомога, можуть заповнити таку заявку за допомогою працівників банку, послугами якого користуються.

 Спочатку дані заявника перевіряють працівники Мінсоцполітики за допомогою баз даних та реєстрів. Все для того, щоб програмою не змогли скористатися шахраї. Однак саме рішення щодо надання допомоги відповідної категорії населення та сум виплат схвалюють міжнародні організації.

 Яка сума допомоги?

Протягом трьох місяців пенсіонери, заявку яких прийняли, отримуватимуть допомогу в розмірі 2 220 гривень. Тобто лише за три місяці людина отримає 6 660 гривень. Гроші приходитимуть на рахунок, реквізити якого ви зазначите в заявці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь