A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація

Карантин продовжено до 31 серпня!

Постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №630 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS CoV-2» дію карантину на території України продовжено до 31 серпня 2022 року. Відповідно продовжили й дію всіх законодавчих змін, пов’язаних із запровадженням карантину.

15:28 31.05.2022

УВАГА! При виявленні кібератаки або кіберінциденту необхідно!

Невідкладно (не пізніше 30 хвилин) з моменту виявлення, інформувати Національний координаційний центр кібербезпеки на report@ncscc.gov.ua про виявлену кібератаку або кіберінцидент, що потенційно може мати критичні наслідки для кібербезпеки держави із зазначенням об’єкта кібератаки (кіберінциденту), часу її здійснення та іншої наявної інформації. Невідкладно повідомити  Урядову команду реагування на кіберінциденти про виявлену кібератаку або кіберінцидент  на https://cert.gov.ua/ (тел. +38 (044) 281-88-25) Протягом 12 годин після виявлення такої кібератаки/кіберінцидента у встановленому порядку надавати Національному координаційному центру технічну інформацію (індикатори компрометації, тип атаки, особливості механізму реалізації тощо), а також інформацію щодо можливого джерела, потенційних наслідків, додаткових обставин, вжитих та запланованих заходів реагування. При підозрі у виявленні кібератаки або кіберінциденту, повідомте Департамент Кіберполіції за тел.: 0800-505-170, після з’єднання: 10-86; 047-252-0926; 063-634-1357, або за формою https://ticket.cyberpolice.gov.ua/ ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

08:57 23.05.2022

Рекомендації для роботодавців

Щодо забезпечення належних та безпечних умов праці на робочих місцях суб’єктів господарювання, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, які функціонують та надають соціальні послуги в умовах воєнних (бойових) дій

14:36 12.05.2022

Рекомендації для роботодавців щодо організації виконання робіт підвищеної небезпеки під час воєнних (бойових) дій

Під час виконання робіт з небезпечними та шкідливими виробничими чинниками, або робіт, пов’язаних з підвищеним виробничим ризиком, нормативно-правовими актами з охорони праці передбачено вжиття організаційно-технічних заходів щодо безпеки праці.

14:30 11.05.2022

Рекомендації для роботодавців щодо безпеки та здоров’я на роботі працівників сільського господарства в умовах воєнних (бойових) дій

З метою створення безпечних і безаварійних умов праці у суб’єктів господарювання сільського господарства та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві під час проведення весняно-польових робіт в умовах воєнних (бойових) дій в Україні, Держпраці пропонує роботодавцям вжити такі заходи:

14:26 11.05.2022

Інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів.

Одним з основних завдань Мінреінтеграції є здійснення заходів з протимінної діяльності, зокрема з інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів. В наслідок широкомасштабного військового вторгнення рф в Україну та ведення їх військами активних бойових дій, постійних обстрілів, мінувань територій та об’єктів цивільної інфраструктури в межах населених пунктів, включаючи встановлення саморобних вибухових пристроїв, майже 14 % території держави стали небезпечними від вибухонебезпечних предметів. Мінреінтеграції відповідно до Положення про Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 р. № 376, реалізує заходи, спрямовані на зменшення ризиків для життя та здоров’я населення від мін та вибухонебезпечних предметів, у тому числі шляхом розроблення, виготовлення та розповсюдження інформаційних матеріалів для інформування населення різних вікових категорій та соціального статусу про мінну небезпеку, зокрема у вигляді інформаційних повідомлень з відповідною тематикою. Відео матеріал можна завантажити пройшовши за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1CXKYZpSg7z9rkcIq3DLOu05Hzs00Rufp/view?usp =sharing.

16:20 02.05.2022

28 квітня - День охорони праці в Україні та Всесвітній день вшанування пам'яті осіб, які загинули на виробництві

В умовах збройної агресії робота підприємств  в Україні пов’язана з великою кількістю нових ризиків, що погіршують умови праці, частіше призводять до настання нещасних випадків. За час воєнного стану Держпраці зареєстрували 110 нещасних випадків на виробництві, що підлягають спецрозслідуванню.

12:05 28.04.2022

Про психологічну та юридичну підтримку населення в рамках роботи СпівДія хабів

Міністерство молоді та спорту України спільно з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством розвитку громад та територій України запустили платформу гуманітарної допомоги цивільному населенню «СпівДія». Платформа «СпівДія» забезпечуватиме допомогу цивільному населенню за такими напрямами:

15:41 26.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь