A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть субгранти на 36.6 млн грн для водокористувачів

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запрошує подавати концепції проектів на одержання субгранту для впровадження нових технологій зрошення, енерго- та водозберігаючого обладнання та автоматизації зрошення у пілотних організаціях водокористувачів.

15:06 11.11.2022

Як менше витрачати тепло та що робити, якщо зникло опалення?

Триває розпочата Міністерством розвитку громад на території України інформаційна кампанія «Готуймося!», спрямована на максимальне інформування громадян про те, як зменшити теплові втрати в домівках та як діяти, якщо зникне опалення. З цією метою Мінрегіон розробив інформаційно-графічні матеріали.

10:17 09.11.2022

Щодо участі в енергетичному форумі "Незалежна теплоенергетика"

Через повномасштабну війну Україну чекає найскладніший опалювальний сезон в історії. Через обмежений запас енергоресурсів взимку в оселях українців буде холодніше, а через постійні обстріли - енергетична інфраструктура знаходиться під загрозою.

12:45 08.11.2022

ПОНАД 500 ВАКАНСІЙ ЧЕКАЮТЬ НА ПОШУКАЧІВ НА ПОРТАЛІ ВАКАНСІЙ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я!

 Портал вакансій медичних працівників (https://work.moz.gov.ua.) є простим та зручним у користуванні. На ньому пошукачі можуть ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями, щоб знайти роботу за своїм запитом.

10:54 02.11.2022

Ідентифікація тварин: чому це важливо

Реєстрація тварин є частиною державної політики України, впроваджується на державному рівні в галузі тваринництва і є обов’язковою для господарств всіх форм власності.

08:35 25.10.2022

Внутрішньо переміщені особи можуть отримувати соціальні послуги та виплати на підставі довідки від ДМС України або Є-Документу

 Таку можливість ВПО мають з 7 серпня 2022 року. Вона передбачена постановою Кабінету Міністрів України від 01 липня 2022 р. № 755, ініційованою Мінреінтеграції спільно з Мінсоцполітики та Державною міграційною службою України.

14:23 18.10.2022

ЯК ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ В СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ ДЛЯ ВПО

 Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від місця перебування та укладеної декларації. Якщо ви є внутрішньо переміщеною особою, вам НЕ потрібно переукладати декларацію, достатньо звернутися по допомогу напряму в найближчий медичний заклад.  Щоб отримати первинну консультацію в сімейного лікаря для ВПО, потрібно звернутися до закладу охорони здоров?я. Знайти адресу найближчої лікарні допоможе оператор контакт-центру НСЗУ за номером 16-77. За можливості пред?явіть документи, що підтверджують вашу особу: паспорт або довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.  Також ви завжди можете знайти потрібного лікаря та отримати консультацію онлайн: через медичний чат-бот «Турбота» в Telegram: https://t.me/Doc2rbot та на сайті Doctor Online: https://doctoronline.care/.  У лікаря, який надає первинну медичну допомогу, можна отримати: - динамічне спостереження за станом здоров'я, - діагностику та лікування захворювань, - базові тести та аналізи, - направлення до лікарів вузької спеціалізації чи на обстеження, - паліативну допомогу, - рецепти за програмою «Доступні ліки»‎ та інсулін (якщо це повторний рецепт), - щеплення відповідно до календаря профілактичних щеплень.  Якщо є потреба спеціалізованої медичної допомоги (онкологічної, кардіологічної, терапевтичної, психологічної, педіатричної тощо), варто звернутися за направленням до закладу охорони здоров?я. При цьому не обов?язково перепідписувати декларацію.  Знайти найближчу аптеку, аби отримати ліки за програмою «Доступні ліки», в місті, де ви знаходитеся, можна за допомогою чат-боту «Спитай Гриця»: https://t.me/SpytaiGrytsia_bot.

09:53 17.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь