A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація

Набір на навчання до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Відповідно до умов вступу до Військового коледжу сержантського складу ВІТІ (м.Полтава) у 2022 році, вступ на навчання цивільної молоді здійснюється у формі національного мультипредметного тесту або вступних іспитів, обраних на власний розсуд вступника у будь-яких комбінаціях, що дає змогу отримати освіту більшій кількості молоді. Юнаки та дівчата безкоштовно отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти "фаховий молодший бакалавр", освітньо-професійними програмами (спеціатростями) "Комп'ютерні науки", "Телекомунікації та радіотехніка".

10:14 20.07.2022

#stoprussia: Як уберегтися в інформаційному просторі – рекомендації фахівців. ІНФОГРАФІКА

Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса підготував інформаційні матеріали щодо того, як уберегтися в інформаційному просторі в умовах воєнного стану.

10:04 18.07.2022

Інфоргафіка щодо імунізації людей вимушено змінивших місце проживання

Багато людей вимушено змінюють місце проживання та знаходяться в умовах, де ризик поширення інфекційних хвороб збільшується. Через це важливо знати симптоми цих захворювань, куди звертатися у разі їхнього виникнення, і головне — як захистити себе та своїх дітей від цих захворювань. При компактному проживанні населення такі інфекційні захворювання як кір, краснуха, дифтерія, правець, кашлюк, поліомієліт та COVID-19 є особливо небезпечними.

14:07 14.07.2022

Стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

08:49 12.07.2022

ВАКЦИНАЦІЯ - НА ЗАХИСТІ ЗДОРОВ'Я!

Вакцинація завжди була і залишається провідним засобом профілактики інфекційних хвороб. Заперечити значення вакцинації для здоров?я населення всього світу неможливо. За винятком безпечної питної води ніщо більше, навіть антибіотики, не здійснило такого впливу на зниження смертності та захворюваності (в т.ч. інвалідізацію) і зріст чисельності населення. Щорічно в усьому світі імунізація рятує більше 1,5 мільйона життів, і ще мільйони людей становляться захищеними від тяжких захворювань і пожиттєвої інвалідності (оцінка ВООЗ, 2012). На сьогодні можна сказати, що вакцинація – це невидимий фронт боротьби всієї медичної спільноти з інфекційними хворобами, яка ведеться за кожного українця.

14:05 11.07.2022

РЕКОМЕНДАЦІЇ НАСЕЛЕННЮ, ЯКЕ ПРОЖИВАЄ В ЗОНІ ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ВИНИКНЕННЯ ЛІСОВИХ ПОЖЕЖ

Якщо будинок, в якому ви проживаєте, розміщується в зоні ризику, тобто може зазнати впливу від пожеж із прилеглих територій, ви маєте бути готовими захистити себе та своє майно від пожежі.

10:06 06.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь