Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація

Про психологічну та юридичну підтримку населення в рамках роботи СпівДія хабів

Міністерство молоді та спорту України спільно з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством розвитку громад та територій України запустили платформу гуманітарної допомоги цивільному населенню «СпівДія». Платформа «СпівДія» забезпечуватиме допомогу цивільному населенню за такими напрямами:

15:41 26.04.2022

Чат-бот «Знайди рідних» для пошуку зниклих рідних

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. За даними ООН наразі понад 3,8 млн українців перетнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн осіб змінили місце проживання. Для пошуку зниклих рідних під час війни в Україні створено чат-бот «Знайди рідних», який дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв’язок, незважаючи на країну їхнього теперішнього перебування.

16:07 20.04.2022

«ЕКОНОМІКА ДОВІРИ» - ДОПОМОЖИ З ПРОДУКЦІЄЮ !

Міністерство соціальної політики інформує, що Українська компанія ТОВ «Економіка довіри» від імені світових небайдужих об’єднань та громадян зі всього світу організувала та запускає програму щодо надання прямої допомоги жителям України шляхом фінансування українських товаровиробників на місцях.

16:47 18.04.2022

Соціальний проєкт ,,Прихисток”

Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує про початок комунікаційної кампанії у рамках соціального проєкту ,,Прихисток”, що реалізується під егідою Президента України Володимира Зеленського.

17:05 13.04.2022

Транслітерація - написання прізвища та імені латинськими літерами

Транслітерація - написання прізвища та імені латинськими літерами. Під час формування заяви-анкети для оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, за замовчанням відтворення прізвища та імені особи латинськими літерами здійснюється відповідно до Правил, затверджених постановою КМУ № 55 .

16:47 27.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь