Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прогноз погоди на 20-23 грудня. Штормове попередження

Прогноз погоди на 20-23 грудня. Штормове попередження

21 грудня Хмарно. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та ввечері місцями по області туман, ожеледь. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі -1..-6°, вдень 2º..-3º, у Черкасах вночі -2..-4º, вдень -1..+1º.

15:49 20.12.2018

Долучайся до створення унікального Музею «Становлення української нації»!

Долучайся до створення унікального Музею «Становлення української нації»!

Якщо ти - УКРАЇНЕЦЬ  і пишаєшся цим, допоможи світу узнати найкраще про нашу країну!  Приєднуйся до розбудови національного проекту! Долучайся до створення унікального Музею «Становлення української нації», який висвітлює найцікавіші сторінки історії  України через великих українців, що прославили наш народ.  Заходь на нашу сторінку https://www.facebook.com/MuseumMakingofUkrainianNation/, поширюй інформацію, ставай нашим другом.  Нехай нас знає світ!

12:49 20.12.2018

Спортсменки Жашківського спортклубу "Альянс" взяли участь у Чемпіонаті України з боксу

Спортсменки Жашківського спортклубу "Альянс" взяли участь у Чемпіонаті України з боксу

У період з 9 по 16 грудня в Івано-Франківському коледжі фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України відбувся  Чемпіонат України з боксу серед жінок до 22 років, жінок-молоді, юніорок та дівчат, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Валерія Дем’янова.

12:00 20.12.2018

У Жашкові засяяла вогнями головна новорічна ялинка (ФОТО)

У Жашкові засяяла вогнями головна новорічна ялинка (ФОТО)

19 грудня у Жашкові традиційно запалюють вогні на головній новорічній ялинці, що є символом новоріччя. Попри холод, громада міста зібралася на захід, який підготували працівники та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості і Жашківського міського будинку культури. В програмі святкування були пісні та хореографічні постановки. Присутні на святі діти мали змогу отримати від Миколая гостинця. З прийдешніми святами громаду привітав міський голова Ігор Цибровський, та запропонував запалити святкові вогні господарям свята  - наймолодшим жителям громади.

09:31 20.12.2018

Урочистості з нагоди Дня  вшануванн учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (ФОТО. ВІДЕО)

Урочистості з нагоди Дня вшануванн учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (ФОТО. ВІДЕО)

14 грудня, в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У цей день ми  вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Не дивлячись на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду вони робили все, що від них залежало і віддали своє здоров’я та життя заради життів мільйонів інших громадян.

16:46 19.12.2018

Андріївські вечорниці в Жашківській школі №2 (ФОТО. ВІДЕО)

Андріївські вечорниці в Жашківській школі №2 (ФОТО. ВІДЕО)

Зима подарувала українцям низку свят, які мають багату культурну та духовну спадщину. І першим відкриває цикл зимових святкувань день святого Андрія Первозваного. Або ж, як його прийнято називати, Андріївські вечорниці чи просто калита. 13 грудня учні Жашківської загальноосвітньої школи №2 з нагоди свята організували тематичне театралізоване дійство, повернувши глядачів у далеке минуле.

14:17 19.12.2018

Запрошуємо на бокс

Запрошуємо на бокс

23 - 24 грудня о 10:00 в спортивній залі Жашківського аграрно - технологічного професійного ліцею відбудеться відкритий турнір Жашківської громади з боксу "Кубок Жашкова" серед молоді та чоловіків.

13:45 19.12.2018

Опитування в рамках розробки Стратегії розвитку Жашківської міської ОТГ

Опитування в рамках розробки Стратегії розвитку Жашківської міської ОТГ

Шановний мешканцю Жашківської міської об‘єднаної територіальної громади! В рамках розробки Стратегії розвитку Жашківської міської ОТГ на період до 2027 року Робоча група проводить це опитування для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Жашківської міської об‘єднаної територіальної громади! Заздалегідь дякуємо за посвячений Вами для всієї громади час!

09:45 19.12.2018

«Найбільша втіха, коли хобі стає професією», - Сергій Сорокін. (До 25 річниці туристичного клубу «Блудний Грунь»)

«Найбільша втіха, коли хобі стає професією», - Сергій Сорокін. (До 25 річниці туристичного клубу «Блудний Грунь»)

13 грудня цьогоріч досить популярний на Жашківщині туристичний клуб «Блудний Грунь» відзначив 25-річний ювілей. На сьогодні клуб діє на базі Жашківської спеціалізованої школи №1, а його незмінним керівником є Сорокін Сергій Анатолійович – методист дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки Жашківської міської ради.  За цей час вихованці турклубу були неодноразовими призерами районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань з пішохідного, велосипедного, водного та спелеотуризму. Організація із незвичайною назвою має на своєму рахунку стільки вихованців і мандрів, що і не злічити.

13:50 18.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь