Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чемпіонат Черкаської області з боксу

Чемпіонат Черкаської області з боксу

17 – 19 січня 2019 року в Черкасах проходив чемпіонат області з боксу серед юніорів, жінок, жінок-молоді, юніорок та дівчат імені Максима Залізняка. Участь у триденному спортивному заході взяли понад 130 боксерів: близько 50 дівчат та жінок і 80 хлопців-юніорів. 

15:51 22.01.2019

Творчий звіт Зразкового дитячого ансамблю гармоністів

Творчий звіт Зразкового дитячого ансамблю гармоністів

Жашків називають столицею гармоністів. Тут діє унікальний музей української гармоніки та понад чверть століття - Зразковий дитячий ансамбль гармоністів. Автор цих двох особливих проектів - музикант, пісняр, педагог, Заслужений працівник культури України,  почесний громадянин міста Жашків - Іван Сухий.

14:28 22.01.2019

Водохреще в Жашківській ОТГ (ФОТО. ВІДЕО)

Водохреще в Жашківській ОТГ (ФОТО. ВІДЕО)

Завершальним акордом різдвяних святкувань є Богоявлення та Хрещення Господнього. Вважається, в цей день вода набирає цілющих властивостей та очищає від гріхів. У храмах Жашківської ОТГ у переддень та в день свята проводилися богослужіння, освячення води та куті.

11:57 22.01.2019

Мешканців села Литвинівка вітав різдвяний вертеп

Мешканців села Литвинівка вітав різдвяний вертеп

Мешканців села Литвинівка вітав різдвяний вертеп. Учасники дорослого театрального гуртка та вокального ансамблю «Калинонька» відтворили образи ангела, солдата, Діда Мороза, Снігуроньки. А в дарунок односельцям підготували різдвяну колядку «Нова радість стала». Господарі радо зустрічали колядників, щедро обдаровували їхта запрошували завітати і наступного року.

21:06 18.01.2019

Жашківські колядники віншували Святійшого Патріарха Філарета (ФОТО. ВІДЕО)

Жашківські колядники віншували Святійшого Патріарха Філарета (ФОТО. ВІДЕО)

Вихованці недільної школи Свято-Покровської церкви ПЦУ м.Жашків та Жашківської дитячої музичної школи відвідали Святійшого Патріарха Філарета в його резиденції. Мета їхнього візиту – привітати його зі святами та презентувати вертепну виставу. Біблейська історія про трьох царів, котрі йшли вклонитися новонародженому Ісусу, обрамлена колядками і щедрівками у виконанні дітей – несла особливу енергетику. Тому творчий подарунок юних жашківчан порадував Патріарха.

09:04 18.01.2019

Створено Єдиний регіональний портал надання адміністративних послуг

Створено Єдиний регіональний портал надання адміністративних послуг

Одним із ключових інструментів підтримки бізнесу та громадян в Україні є спрощення системи надання адміністративних послуг. З цією метою, відповідно до регіональної програми інформатизації Черкаської області на 2016 – 2018 роки „Електронна Черкащина“, затвердженої рішенням обласної ради від 19.02.2016 № 3-13/VII (зі змінами), створено Єдиний регіональний портал надання адміністративних послуг (далі – Портал), який розміщено за посиланням https://admin-portal.ck.gov.ua. Наразі, на Порталі розміщена інформація про: 352 адміністративні послуги, 31 центр надання адміністративних послуг; 120 суб’єктів надання адміністративних послуг. Крім того, доступними для замовлення онлайн є 81 послуга через сервіси Міністерств за гіперпосиланням, що розміщені на Порталі.

12:31 16.01.2019

Волейбол

Волейбол

11 січня відбувася волейбольний турнір в Бузівській громаді  в честь річниці визволення Бузівки від німецько - фашистських військ в ІІ світовій війні, збірна команда Жашківської громади виборола І місце і здобула кубок.

11:44 15.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь