A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Тетерівці провели благодійний фестиваль-ярмарок на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)

Дата: 13.10.2022 15:33
Кількість переглядів: 182

 З піснею до Перемоги впевнено крокують працівники культурної сфери Жашківської територіальної громади – за підтримки міського голови Ігоря Цибровського й під чітким керівництвом начальника відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму міської ради Інни Білик, яка спільно з творчим колективом КЗ «Жашківський МБК» ініціювала в селах проведення благодійних заходів на підтримку ЗСУ.

Серед перших, хто підхопив ініціативу та досить швидко, 8 жовтня, організував фестиваль-ярмарок у своєму краї, - староста Тетерівського старостинського округу Ольга Наумчук. Ольга Миколаївна гостинно прийняла у себе жашківські художні колективи, долучила до участі місцевих аматорів сцени, педагогічний колектив Тетерівського ліцею, активних підприємців і сільських жителів, а також запросила доєднатися до благодійної справи культурних діячів Хижнянської філії КЗ «Жашківський МБК» і Баштечківської територіальної громади.

Тетерівка відзначилася своїм неповторним колоритом, гостинністю й патріотичним настроєм. Завдяки усім учасникам, гостям та безумовно сільським мешканцям, які долучилися до підтримки української армії, того дня вдалося зібрати 26304 грн. ??Війна сьогодні триває на усіх фронтах – і у кожного своя зброя, тож якщо музика надає сил і підбадьорює українських героїв, допомагає забезпечити їх хоча б частково найнеобхіднішим, то нехай вона лунає звідусюди. З піснею до Перемоги!

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст! Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь