Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Жашківчани попрощалися із Ольгою Чуднівець

Жашківчани попрощалися із Ольгою Чуднівець

26 грудня на 67-му році обірвалося життя Чуднівець Ольги Василівни – непересічної особистості, жінки невичерпної енергії та працелюбства, яка усе своє життя присвятила людям – від дітей до старожилів. Про її недугу, яка по краплині відбирала життя, багато хто й не здогадувався – наскільки Ольга Василівна була позитивною, сильною, сповненою сил, планів та ідей жінкою.

10:49 28.12.2018

Відкриття різдвяної шопки у Жашкові (ВІДЕО)

Відкриття різдвяної шопки у Жашкові (ВІДЕО)

Як повідомлялося раніше, 22 грудня у Жашкові відбулося відкриття рідвяної шопки. Біля  повітки вже третій рік поспіль в період новорічно-діздвяних свят проводяться тематичні заходи. Творчі колективи презентують свої програми, які зазвичай включають колядки та щедрівки. Днями тут просто неба виступав Зразковий дитячий ансамбль гармоністів (кер.Іван Сухий). В подальшому тут планують потішити перехожих піснями та вітаннями колективи Жашківської дитячої музичної школи та Жашківського міського будинку культури. 

08:33 27.12.2018

Турнір Жашківської громади з баскетболу ім. Анатолія Миколайовича Добровольського

Турнір Жашківської громади з баскетболу ім. Анатолія Миколайовича Добровольського

Сьогодні, 22 грудня, у спортивній залі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів неабияк людно та гамірно. Тут зібралися команди шкіл №1, 3 та ветерани спорту  на турнір Жашківської громади з баскетболу ім. А. Добровольського. Анатолій Миколайович Добровольський – це ветеран педагогічної праці, в минулому учитель фізкультури у Жашківській спеціалізованій школі  №1, фанат своєї справи. Саме натхненню Анатолія Миколайовича, вмінню прищепити любов та бажання до спорту завдячують сьогодні усі фанати спортивної справи.

18:36 22.12.2018

У Жашкові відбулося відкриття різдвяної шопки

У Жашкові відбулося відкриття різдвяної шопки

Третій рік поспіль у центрі Жашкова встановлюється шопка - як передвісниця новорічно-різдвяних свят. Повітка із сюжетом народження Христа - водночас і осередок різдвяних традицій, і мистецька інсталяція. ЇЇ відкриття традиційно супроводжується вертепним дійством, яке організовують педагоги та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. От і сьогодні вони потішили глядачів піснями й віншуваннями в ході вертепної вистави «У небі зірка ясно засіяла».

18:16 22.12.2018

В Литвинівці кусали калиту

В Литвинівці кусали калиту

День Св. Андрія Первозванного припадає на 13 грудня. Це один із перших апостолів Ісуса Христа. Він проповідував християнство в околицях нашої столиці міста Києва. За народними традиціями звичаї та обряди в день цього свята мають стародавній дохристиянський характер. В ніч під Андрія дівчата ворожать, щоб пізнати свою долю. А ще сходяться хлопці та дівчата для кусання Калити.

16:07 20.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь