A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відзначили різдвяно-новорічні свята по спортивному (ВІДЕО)

Дата: 11.01.2024 15:20
Кількість переглядів: 922

 «Спорт гартує тіло і дух, зміцнюючи волю, дарує здоров’я і гарне самопочуття» – під таким девізом у період різдвяно-новорічних свят відбулися традиційні, щорічні змагання з баскетболу: Різдвяний турнір Жашківської громади серед жінок та Кубок пам’яті Анатолія  Добровольського.

 Участь у спортивному заході взяли близько 50 осіб – представників різних професій, а також військовослужбовці, волонтери, студенти, яких об’єднує любов і повага до спорту, шана і вдячність педагогам, батькам, які навчили планувати дозвілля з користю для здоров’я.  

 Баскетбольні баталії тривали упродовж дня. Першими розіграли кубок Різдвяного турніру представниці прекрасної статі. У результаті команда випускниць Жашкіського ліцею №1 отримали ІІ місце, а команда випускниць Жашківської школи №1 посіла почесне І місце. У конкурсі штрафних кидків перемогла Рябоконь Діана, триочкових – Бабій Діана, а в кидках з п’яти точок 1 місце розділили Завертана Інна та Поліщук Ірина

 Справжню жагу до перемоги та видовищну гру продемонстрували й чоловічі команди, розігравши Кубок пам’яті А. Добровольського. За підсумками змагань ІІІ місце посіла команда «Юність», ІІ – команда «Рух», а І – вибороли вихованці Анатолія Добровольського, які об’єдналися в команду «Ветерани». Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та статуетками відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

 У будь-які часи спорт – це рятівна сила: над ним завжди майорить прапор оптимізму. Спорт вчить нас того, що перемагає не той, хто сильніший, а той, хто готовий боротися до кінця. А в час, коли Україна бореться, це надважливо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь