A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ініціативні жителі Жашкова створюють на своїй вулиці парк Перемоги (ВІДЕО)

Сучасний простір для затишного дозвілля вирішили створити на перехресті вулиць Рильського та Сорокотязька ініціативні мешканці Жашкова – Денис Курко та Володимир Шарлай. Звернулися з пропозицією висадити на вільній ділянці, поблизу домоволодінь, декоративні дерева до міського голови Ігоря Цибровського, який, своєю чергою, позитивно сприйняв ініціативу Дениса й Володимира та спрямував відповідну техніку Жашківського ВУЖКГ для упорядкування й планування території. І вже минулого тижня ділянку з дитячим майданчиком прикрасили насадження катальпи та горобини.

16:34 11.05.2022

І знову ряд перемог! І знову – БРАВО працівникам і аматорам сцени КЗ «Жашківський МБК» Жашківської міської ради

20.04.2022 р. пройшов дистанційний фестиваль-конкурс «Сяйво хортиці». Фестиваль засновано та проводиться за підтримки благодійної організації Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода» та «Злагодафест» Уряду Республіки Болгарії, Міністерства освіти та науки, Міністерства культури Республіки Болгарія в рамках творчого проєкту «Зі Злагодою у серці, з Україною у душі !»

12:02 10.05.2022

У Жашківській громаді вшанували пам’ять загиблих визволителів та подякували живим ветеранам за Перемогу у Другій світовій війні (ВІДЕО)

Сьогодні, в День перемоги над нацизмом, голова Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський разом із заступником військового комісара 2 відділу Уманського РТЦК та СП Миколою Цимбалом поклали квіти до Меморіалу слави й пам’ятного знаку новітнім Героям-Борцям за волю та незалежність України, вшанувавши пам’ять героїв-визволителів Другої світової й нинішньої воєн.

14:49 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь