A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Жашківській громаді організували святково-розважальні заходи з нагоди Дня захисту дітей (ВІДЕО)

У Жашківській громаді організували святково-розважальні заходи з нагоди Дня захисту дітей (ВІДЕО)

Від них залежить те, якою Україна буде завтра. Але сьогодні вони ще діти, які прагнуть веселощів, розваг, миру і порозуміння між дорослими. Війна внесла свої корективи у життя кожного з нас і діти, на жаль, – не виняток. Аби спробувати розрадити юних жителів Жашківської МТГ, зокрема й внутрішньо переміщених, які наразі оселилися на території громади, додати їм позитивних емоцій у цей складний час, міський голова Ігор Цибровський звернувся до Черкаської обласної військової адміністрації за дозволом на проведення святкового заходу з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. І вже за погодження областю та підтримки місцевої влади 1 червня відбулася низка творчих і спортивно-розважальних заходів у рамках програми «Діти за мир!»

14:34 03.06.2022

«ДІТИ-ДІТЯМ»: учні міської школи №1 зібрали подарункові пакунки для юних переселенців, які мешкають на території Жашківської громади (ВІДЕО)

«ДІТИ-ДІТЯМ»: учні міської школи №1 зібрали подарункові пакунки для юних переселенців, які мешкають на території Жашківської громади (ВІДЕО)

  До Дня захисту дітей президент учнівського самоврядування Жашківської спеціалізованої школи №1 Катерина Куровська ініціювала благодійну акцію «Добре серце», маючи на меті зібрати речі для дітей, які вимушено залишили свої домівки у зв’язку з війною та нині проживають на території Жашківської громади. Ідею допомогти своїм одноліткам учні міської школи залюбки підтримали та почали разом втілювати в життя – оголосили про збір  подарункових пакунків, до яких увійшли одяг, іграшки, канцелярія тощо та листівки зі словами підтримки для дітей-переселенців. І вже сьогодні, 1 червня, учасники учнівського самоврядування спільно з педагогом-організатором навчального закладу Ярославом Якобчуком передали зібрані речі до координаційного центру з надання благодійної допомоги Жашківської міської ради.

12:13 01.06.2022

Медики екстренки Жашківської громади отримали новий реанімобіль (ВІДЕО)

Медики екстренки Жашківської громади отримали новий реанімобіль (ВІДЕО)

  Ще один фронт з росією сьогодні тримають наші медики. Вони рятують життя військовим та цивільним. Для того, аби це було максимально ефективно, в рамках урядової програми щодо розвитку роботи екстреної медичної допомоги, Жашківська підстанція Уманської станції екстреної швидкої медичної допомоги, що функціонує на території Жашківської громади, отримала новий реанімобіль, який оснащений усім необхідним, є компактним і дуже зручним.

15:40 31.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь