Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

БЛАГОУСТРІЙ: безпека громадян – серед пріоритетів! (ВІДЕО)

Дата: 19.10.2022 15:58
Кількість переглядів: 185

Дорожня безпека, безперечно, є одним із пріоритетів в організації діяльності Жашківської міської ради. Тому, під контролем міського голови Ігоря Цибровського, у місті здійснюються й заходи, направлені на зниження аварійності –  шляхом упорядкування небезпечних ділянок доріг.

Так, на прохання громадян, по вул. Миру встановлено елементи пристрою примусового зниження швидкості руху автомобільного транспорту (так звані «лежачі поліцейські»). Причина: капітально відремонтована, кілька років тому, дорога постійно «спонукає» несвідомих водіїв до  порушення правил безпеки, що створює незручності місцевим мешканцям і несе загрозу для пішоходів. Наразі жашківчани задоволені та сподіваються на розуміння й відповідальність автомобілістів.

Роботи з облаштування обмежувачів швидкості виконувались силами житлово-комунального господарства, працівники якого щоденно тримають свій фронт, працюючи на користь громади. Серед спектру завдань– розчищення від дикої парості та аварійних дерев небезпечних ділянок доріг. Одна із таких – по вул. Північна. Оскільки вона має крутий схил та ґрунтове покриття, надалі планується і її влаштування грейдером та підсипання щебеневою сумішшю, що є актуальним для тих мешканців, які користуються цією дорогою.

Як зазначає міський голова Ігор Цибровський: попри складний воєнний час та обмежений місцевий бюджет, усіх запланованих робіт з благоустрою виконати наразі немає змоги. Тому визначається пріоритетність, а це, в першу чергу роботи, спрямовані на створення комфорту й безпеки громадян.

 

Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG, який має назву: Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь