A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дотримуймось правил користування каналізаційними мережами ! (ВІДЕО)

Дотримуймось правил користування каналізаційними мережами ! (ВІДЕО)

Ганчірки, пляшки, овочеві відходи та засоби особистої гігієни – далеко неповний перелік непотребу, який витягають останнім часом із забитих труб працівники житлово-комунального господарства, відзначаючи тенденцію до засмічення систем водовідведення міста сторонніми предметами.

15:55 07.04.2022

У Жашківській громаді проводяться рейди з моніторингу цін на соціально значущі товари

У Жашківській громаді проводяться рейди з моніторингу цін на соціально значущі товари

У ці складні часи для населення Жашківської громади та всього населення нашої країни, з метою забезпечення безперебійної роботи підприємств в умовах воєнного стану постановою КМУ №303 від 13.03.2022 року призупинено заходи прямого державного контролю та державного ринкового нагляду в умовах правового режиму воєнного стану, а саме припинено проведення планових та позапланових перевірок. Державний нагляд (контроль) під час воєнного стану в Україні має здійснюватись лише задля стримання зростання цін на соціально значущу продукцію.

15:27 05.04.2022

ЦНАП інформує про порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО

ЦНАП інформує про порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО

 Відділ ЦНАП апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради з 06.04.2022 розпочинає прийом заяв на компенсацію витрат жителям Жашківської міської територіальної громади за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану.

11:38 05.04.2022

!! Ситуація наразі !! 5.04.2022, 11:27

!! Ситуація наразі !! 5.04.2022, 11:27

На цей час ситуація в Жашківській МТГ стабільна. Дякуємо за це нашим захисникам! Жашківська міська рада та усі служби, установи працюють єдиною командою. В посиленому режимі наразі працює Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради, надаючи ряд послуг жителям Жашківської МТГ та внутрішньо переміщеним особам, відповідно до порядку надання допомоги на проживання ВПО. Також відсьогодні ,06.04.2022, ЦНАП розпочинає прийом заяв на компенсацію витрат жителям Жашківської міської територіальної громади за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану.

11:27 05.04.2022

Про порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО

Про порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО

Про порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Жашківській міській територіальній громаді

09:35 05.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь