A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Один з місцевих парків прикрашатиме пасхальне деревце (ВІДЕО)

Один з місцевих парків прикрашатиме пасхальне деревце (ВІДЕО)

У парку за КЗ «Жашківський міський будинок культури» замайоріло пасхальне деревце. Прикрашене різнобарвними стрічками та розмальованими декоративними писанками, воно слугуватиме окрасою міста впродовж Великодніх свят. Тож кожен охочий може долучатися до оздоблення дерева цими днями, прив’язавши свою стрічку чи інший символічний елемент декору.

16:23 22.04.2022

!! Ситуація наразі !! 21.04.2022, 11:50

!! Ситуація наразі !! 21.04.2022, 11:50

 На цей час ситуація в Жашківській МТГ стабільна. Дякуємо за це нашим захисникам! Жашківська міська рада та усі служби, установи працюють єдиною командою. В посиленому режимі продовжує працювати Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради, надаючи ряд послуг жителям Жашківської МТГ та внутрішньо переміщеним особам.

11:50 21.04.2022

Війна – не завада прибиранню! Зробимо разом Жашківську громаду чистою і охайною! (ВІДЕО)

Війна – не завада прибиранню! Зробимо разом Жашківську громаду чистою і охайною! (ВІДЕО)

У населених пунктах Жашківської міської територіальної громади активно ведуться роботи з благоустрою та санітарного прибирання територій. Окрім працівників житлово-комунального господарства, до весняних прибирань своїх населених пунктів добровільно долучається і чимало місцевих жителів, працівників державних та комунальних установ, закладів освіти та навіть внутрішньо переміщені особи, які отримали прихисток на території громади. Символічно, що подібні акції відбуваються здебільшого напередодні Великодня, адже за українськими традиціями – це період весняного очищення. Тож люди об’єднують зусилля і проводять толоки.

17:57 20.04.2022

Жашківська громада: завдяки співпраці з польськими волонтерами маємо змогу допомагати населенню

Жашківська громада: завдяки співпраці з польськими волонтерами маємо змогу допомагати населенню

Упродовж 55 днів повномасштабної війни українці жорстко і результативно б’ються з ворогом. І не лише на фронтах. Сьогодні вся Україна – це добровольці, які працюють на перемогу. Докладають зусиль, щоби наша армія та переселенці з окупованих територій були забезпечені усім необхідним і в координаційному центрі Жашківської міської ради, зокрема – співпрацюючи з українськими та іноземними благодійними організаціями й волонтерами.  Результативна співпраця, яка вже переросла в міцну дружбу двох народів, склалася в нашій громаді саме з Польщею – завдяки системним візитам її волонтерів Януша Бельські та Марії Сходніцкої, які відбуваються за сприяння бурмістра Устішки Дольне Бартоша Ромовича, нашої землячки, а нині мешканки країни - сусіда, яка координує допомогу, Марини Сталпінської, міського голови Ігоря Цибровського, волонтерів - координаторів в Україні Владислава Радецького, Арама Мурадяна та волонтера робочої групи Жашківської міської ради щодо забезпечення внутрішньо переміщених осіб тимчасовим житлом на період воєнного стану Олега Горбаня.

11:39 19.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь